NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Arsenal uzvraća udarac Unitedu i pravi šokantan transfer, Milan pronašao...

Transfer glasine: Arsenal uzvraća udarac Unitedu i pravi šokantan transfer, Milan pronašao napadača u Premier ligi, United želi reprezentativca Hrvatske

Transfer glasine: Arsenal uzvraća udarac Unitedu i pravi šokantan transfer, Milan pronašao napadača u Premier ligi, United želi reprezentativca Hrvatske!  Odmah po završetku ljetnog transfer roka, klubovi su se počeli pripremati za onaj zimski, jer ukoliko nisi u toku na nogometnoj tržnici, ne možeš puno očekivati u današnjem nogometu. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Arsenal je pokazao veliki interes za igrača Manchester Uniteda Anthony Martiala, kojeg vide kao zamjenu za Alexis Sanchez, izvještava Mirror. 21-godišnji napadač je uglavnom bio korišten kao zamjena u dosadašnjem dijelu prvenstva i rijetko dobiva priliku za igranje u sredini terena u ekipi Jose Mourinhoa, a Arsene Wenger ga vidi kao savršenu zamjenu za zvijezdu Čilea, koji je će već u januaru vjerovatno napustiti prijestolnicu Engleske.

>> Manchester United pronašao zamjenu za Carricka: Crveni đavoli dovode igrača sa Anfielda

Manchester Cityjem planira da 20 milijuna funti u januaru dovede igrača Arsenala  Alexis Sancheza, a AC Milan u tom transferu vidi priliku te se priprema da pošalje ponudu za Sergia Aguera, prenosi Daily Maila. Izvješće tvrdi da je Pep Guardiola spreman dopustiti Agueru da napusti klub ukoliko Građani postignu dogovor sa Alexisom.

[su_no1forfootball]

Manchester United će se narednog ljeta vratiti u Milano sa ponudom za Interovog napadača Ivana Perišića, tvrdi Gazzetta dello Sport.
28-godišnjaak u ugovoru ima klauzulu prema kojoj može napustiti Inter u bilo kojem trenutku, a ona iznosi 54 miliona funti. To će iskoristiti Manchester te će narednog ljeta poslati ponudu za igrača kojeg Jose Mourinho odavno želi dovesti. Perišić je tip igrača kakve preferira Mourinho, jer je borben, agilan i dobro fizički spreman da podnese zahtijeve koje sa sobom nosi Premier liga ali i trener Mourinho.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!