NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Barcelona završava pregovore sa velikom zvijezdom, Benzema napušta Real, Dembele...

Transfer glasine: Barcelona završava pregovore sa velikom zvijezdom, Benzema napušta Real, Dembele otkrio gdje želi nastaviti karijeru

Transfer glasine: Barcelona završava pregovore sa velikom zvijezdom, Benzema napušta Real, Dembele otkrio gdje želi nastaviti karijeru! Kako je počelo ljeto i transfer rok, sve se više priča o tome gdje će koji igrač nastaviti svoju karijeru. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Zvaničnici Barcelone nalaze se trenutno u Londonu gdje završavaju sitnice oko prelaska Philippe Coutinha u njihov klub, izvještava Sport. Pregovori su tekli bez problema, ali španska strana će morati da potroši više od 100 miliona eura da potpiše zvijezdu Liverpoola, što bi mogao da bude novi svjetski rekord kada su visine transfera u pitanju.

>> Barcelona dovodi dva nova pojačanja kako bi udovoljili Neymaru

Arsenal i Liverpool spominju se kao glavni kandidati za dovođenje Karima Benzeme, nakon što je Real Madrid odlučio da proda francuskog napadača, izvještava Don Balon. Real je, kako se izvještava, usmjerio svu svoju pažnju na zvijezdu Monaca Kylian Mbappea, s tim da Real planira da koristi Benzemu kao dio tog tranfera. Iako su Topnici i Redsi u pokazali veliki interes za Francuza, ovaj 29-godišnjak će prije završiti u Monacu ukoliko Real postigne dogovor sa Mbappeom.

Krilo Borussije Dortmunda, Ousmane Dembele zatražio je od uprave kluba da mu obezbjedi prelazak u Real Madrid ovog ljeta, piše Don Balon. Francuz nema interes da se pridruži Barci koja je pokazala veliko zanimanje za njega, te želi da se pridruži svome idolu Cristiano Ronaldu u Madridu. Ukoliko Madriđani ne dovedu Mbappea, njihova druga opcija je upravo Dembele.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!