NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Bek Barcelone odbio Juventus, Alexis Sanchez u velikom transferu odlazi...

Transfer glasine: Bek Barcelone odbio Juventus, Alexis Sanchez u velikom transferu odlazi iz Arsenala, Mahrez se seli u Italiju

Transfer glasine: Bek Barcelone odbio Juventus, Alexis Sanchez u velikom transferu odlazi iz Arsenala, Mahrez se seli u Italiju! Kako je počelo ljeto i transfer rok, sve se više priča o tome gdje će koji igrač nastaviti svoju karijeru. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Barselonin desni bek, koji se nije najbolje snašao u Kataloniji Aleix Vidal odbio je priliku da se pridruži Juventusu kao zamjena za Dani Alvesa, prenosi Sport. Vidal je u Barcelonu stigao  kao dugogodišnji nasljednik Alvesa, a sada ga traži Juve koji u njemu vidi zamjenu upravo za Alvesa koji je otišao u Pariz Saint-Germain.

>> Ryan Giggs imenovao jednu stvar koju Romelu Lukaku mora razviti u Manchester Unitedu

Arsenalove šanse da zadrže Alexis Sancheza u sjevernom Londonu dodatno je pogodio dnevnik Daily Mirror koji je objavio priču da se Paris Saint-Germain ozbiljno uključio u bitku za Čileanca, te da je vodeći u toj borbi.
Alexis se dugo povezuje sa Pep Guardiolom i prelaskom u Mančester Siti, a nedavno je odbio potpisani novi, poboljšani ugovor koji mu je ponudila uprava Topnika.
Ali transfer priča je dobila drugu dimenziju tvrdnjom novina, Daily Mirrora, koji tvrde da je PSG stupio u kontakt sa Alexisom, nakon što je interesovanje Bayera ohladilo, zbog prevelike plate koju Čileanac zahtijeva.

[su_live_koeficijenti]

Riyadd Mahrez, napadač Leicester Citya, spreman je na smanjenje plate kako bi olakšao prelazak u Romu, javlja Leicester Mercury. Iz Rome su već poslali ponudu od 23 miliona evra za Alžirca, s tim da je tim iz Serija A, navodno, spremn da poveća svoju ponudu na 30 miliona eura. Lisice, međutim, ostaju pri svom potraživanju za Mahreza a on iznosi 55 miliona eura.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

 

Najnovije vijesti

Hoće li Erik ten Hag dobiti otkaz ako izgubi od Arsenala...

0
Nekoliko ključnih informacija stvaraju veliku neizvjesnost oko budućnosti menadžera Manchester Uniteda, Erika ten Haga. Nakon ponovnog poraza, ovaj put 4-0 od Crystal Palacea, postavlja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!