NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Chelsea završava posao sa zvijezdom Monaca, PSG želi napadača Citya,...

Transfer glasine: Chelsea završava posao sa zvijezdom Monaca, PSG želi napadača Citya, United dovodi Bayernovog tinejdžera

Transfer glasine: Chelsea završava posao sa zvijezdom Monaca, PSG želi napadača Citya, United dovodi Bayernovog tinejdžera! Kako se bliži ljeto tako se i više priča o tome gdje će koji igrač nastaviti svoju karijeru. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

transfer glasine

Zvijezda Monacca, Tiemoue Bakayoko uskoro će obaviti zdravstveni pregled u Chelseaju te staviti potpis na ugovor, prenose otočki mediji. Plavci će Monacu platiti naknadu od 35,1 milijuna funti i spremni su Bakayoku ponuditi petogodišnji ugovor. Ovaj transfer bi značio i kraj karijere za Nemanju Matića u dresu Chelseaja, a novi klub u kojem bi mogao nastaviti karijeru je Manchester United.

Iz PSG-a spremaju ponudu tešku 60 milijuna funti za napadača Manchester Cityja Sergia Aguera, navodi The Times. Član francuske Ligue 1 očigledno želi iskoristiti poteškoće u vezi između Argentinca i menadžera Pepa Guardiola, te bi argentinac u narednoj sezoni mogao biti udarna napadačka snaga parižana.

[su_live_koeficijenti]

Manchester United pokazao je interes za igrača Bayerna Renata Sanchesa. Nakon što su iz Lyona doveli Corentina Tolissoa, postalo je jasno da na Alianz Areni mjesta za Portugalca nema, te bi Jose Mourinho mogao iskoristiti tu činjenicu te ga dovesti za svega 23 miliona funti, koliko bi za njega trebali tražiti iz Bayerna.

>> Ukoliko napustim Monaco, želim igrati u Unitedu

Liverpool planira poslati ponudu za Monacovog napadača Kylian Mbappea koji ne bi imao ništa protiv selidbe u Englesku, navodi Daily Telegraph. Real Madrida, Pariza Saint-Germaina i Arsenala su povezani s francuskim napadačem, a uskoro bi Redsi mogli poslati i zvaničnu ponudu te tako preduhitriti svoje konkurente.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

 

Najnovije vijesti

Hoće li Erik ten Hag dobiti otkaz ako izgubi od Arsenala...

0
Nekoliko ključnih informacija stvaraju veliku neizvjesnost oko budućnosti menadžera Manchester Uniteda, Erika ten Haga. Nakon ponovnog poraza, ovaj put 4-0 od Crystal Palacea, postavlja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!