NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Coutinho ipak ide u Barcelonu, Bale i Casemiro u Premier...

Transfer glasine: Coutinho ipak ide u Barcelonu, Bale i Casemiro u Premier ligi?

‘Coutinho otvorio vrata’ su bili naslovi na prvoj strani Mundo Deportiva u ranim jutarnjim satima. Barcelonin skaut Robert Fernandez je bio na Wembleyu u nedelju i gledao Coutinha u akciji, a španjolske novine tvrde da je Barcelona spremna da ponovo pokrene akciju za potpisivanje Coutinha ovog tjedna i da će ga Liverpool pustiti.

Transfer glasine

Evo što je Jurgen Klopp rekao kada su ga upitali za Coutinha: “Nemam pojma. Vidjet ćemo. Ne govorimo o ovakvim stvarima. Možete li zamisliti kako bi bilo kad bi ja rekao ‘da’, imamo dogovor da ga pustimo? Sada je 100% točno da nitko ne misli o tome. Ne pričamo o tome, zašto bi?”

Nije bizarno što je Liverpool možda pristao da proda Coutinha, ali je bizarno da je početna cijena 71 milijun funti sa dodatnih 26 milijuna.

[su_bonus]

Casemiro u United?

Zašto bi Casemiro napustio Real Madrid za Manchester United je najveće pitanje na usnama navijača Madrida, ali postoje izvještaji iz Engleske i Španjolske da je brazilski veznjak cilj Jose Mourinha. Izvještaji iz Španjolske tvrde da će Casemiru biti ponuđena ista plata kao i najplaćenijem igraču Uniteda Paul Pogbi u pokušaju da ga uvjere da se preseli na Old Trafford. Možda je to odgovor.

Također se kaže da je i PSG zainteresiran za usluge Casemira i vjerojatno bi oni mogli podudariti platu od 290.000 funti tjedno koju će mu ponuditi United.

The Sun tvrdi: “Tijekom svog boravka u Madridu, Mourinho je radio sa Casemirom i postigao slavu u La Ligi. To je možda razlog zašto je Mourinho spreman ponuditi toliki novac za Brazilca.”

Možemo reći da je to potpuna glupost, jer se Casemiro pridružio Real Madridu baš kada je Mourinho odlazio u 2013. godini.

[su_live_koeficijenti_v2]

Ne volimo citirati Don Balon, ali u ponedjeljak u listopadu je klasična Don Balon teritorija. Oni su nam ponudili vijesti o Antonio Conteu koji navodno vjeruje da mu nedostaje igrač koji bi mogao napraviti razliku na terenu, zajedno sa Hazardom i Moratom. Navodno je taj igrač Gareth Bale, gdje ga je talijanski stručnjak označio kao jednog od transfernih ciljeva koji bi se savršeno uklopio i napravio ubitačni trojac sa Hazardom i Moratom. Kakva bi to trojka bila!!

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!