NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Defanzivac Atletica na meti velikih klubova, Real pronašao nasljednika Zidanea,...

Transfer glasine: Defanzivac Atletica na meti velikih klubova, Real pronašao nasljednika Zidanea, United kupuje u Valenciji

Transfer glasine: Defanzivac Atletica na meti velikih klubova, Real pronašao nasljednika Zidanea, United kupuje u Valenciji! Odmah po završetku ljetnog transfer roka, klubovi su se počeli pripremati za onaj zimski, jer ukoliko nisi u toku na nogometnoj tržnici, ne možeš puno očekivati u današnjem nogometu. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Manchester United je spreman boriti se protiv Juventusa za potpisivanje braniča Atletico Madrida Josea Gimeneza, javlja Expressa.
Urugvajac u svom ugovoru ima klauzulu prema kojoj može napustiti klub ukoliko neko ponudi 60 miliona funti, a sadašnji ugovor mu ističe tek 2021. godine tako da će Juve ili United morati platiti punu cijenu ukoliko žele osigurati usluge ovog braniča.

>> Real Madrid krenuo u Premier ligu po novo pojačanje: Zinedine Zidane obožava ovog igrača

Real Madrid vidi u treneru Tottenhama Mauricio Pochettinu mogućeg nasljednika Zinedine Zidane, tvrdi The Sun.
Argentinac je privukao pažnju na sebe sjajnim rezultatima u Tottenhamu, Espanyol i Southamptonu te je tako privukao pozornost europskih prvaka. Real nema planove da se riješi Zidane nakon što su osvojili Ligu prvaka dva puta zaredom, ali na Pochettina gledaju kao nekoga ko bi u mogućnosti mogao voditi Real.

Manchester United priprema transfer od 30 milijuna funti za veznjaka Vaencije Carlosa Solera, navodi Daily Mail.
United želi dovesti ovog veznjaka naredno ljeto, a 21-godišnjak ima u svom ugovoru klauzulu prema kojo može napustiti klub ukoliko neko ponudi 75 miliona eura. U Unitedu se nadaju da će ta cijena biti niža s obzirom na finansijske probleme koje ima Valencija.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!