NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Origi prelazi u ljutog rivala Liverpoola, Barkley pravi transfer karijere,...

Transfer glasine: Origi prelazi u ljutog rivala Liverpoola, Barkley pravi transfer karijere, Chelsea dovodi iskusnog napadača

Transfer glasine: Origi prelazi u ljutog rivala Liverpoola, Barkley pravi transfer karijere, Chelsea dovodi iskusnog napadača! Kako je počelo ljeto i transfer rok, sve se više priča o tome gdje će koji igrač nastaviti svoju karijeru. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Tottenham je se skoncentrisao potpisivanje napadača Liverpoola Divocka Origia, piše Daily Telegraph.
Belgijski internacionalac je nezadovoljan nedostatkom minuta na Anfieldu, i silno želi da napusti ekipu, a želja mu je da ostane na Otoku. Tottenham je idelan kandidat z njegovo potpisivanje jer rezervist Jansen nije zadovoljio ukuse trenera Tottenhama.

>> Barcelona postavila nevjerojatnu otpusnu klauzulu u Dembeleov ugovor: Čekamo novu ponudu PSG-a

Čelzi su spremni ukradu metu Totenhama odnosno veznog igrača Evertona Rossa Barkleya, piše Telegrafu.
Engleski reprezentativaca je jedna od tri domaće zvijezde koje Chelsea želi u svojoj ekipi, a Plavci se nadaju da će ove sedmice potpisati i Alex Oxlade-Chamberlaina i Danny Drinkwatera.

Chelsea je spreman poslati ponudu od 15 miliona funti za napadača Swansea Citya Fernando Llorente prije zatvaranja transfer roka, prenosi Daily Telegraph. Swansea je odbio ponudu od Chelsea za Llorenta u januaru, ali Antonio Conte ostaje zainteresiran da dovede Španaca u svoj tim nakon što je radio sa njim u Juventusu.

Igrač Monaka Thomas Lemar bi se više volio pridružiti Manchester Unitedu nego Arsenalu, piše Dankan Castles.
Lemar je bio meta Tpdžija čitavo ljeto, ali bi on sada želio da krene stopama Anthony Martiala i pridruži se Crvenim đavolima.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!