NaslovnicaVijestiTransfer glasine: PSG prodaje Cavanija kako bi napravili mjesto u napadu za...

Transfer glasine: PSG prodaje Cavanija kako bi napravili mjesto u napadu za novog igrača, Bayern pronašao novog trenera, Milan kupuje u Barci

Transfer glasine: PSG prodaje Cavanija kako bi napravili mjesto u napadu za novog igrača, Bayern pronašao novog trenera, Milan kupuje u Barci!  Odmah po završetku ljetnog transfer roka, klubovi su se počeli pripremati za onaj zimski, jer ukoliko nisi u toku na nogometnoj tržnici, ne možeš puno očekivati u današnjem nogometu. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

PSG još uvijek nije izgubio interes za napadača Arsenala Alexisa Sancheza i izgledat će da će sljedećeg ljeta pokušati dovesti zvijezdu Čilea bez obeštećenja, navodi Le Parisien. Klub koji se nalazi pod prijetnjom UEFA-e zbog financijskog fair playa (FFP) nakon potpisivanja Mbappea i Neymara, želi prodati jednog od najboljih igrača kako bi napravili neki balans, a za dovođenje Sancheza ne bi platili obeštećenje.

>> Manchester United spreman poslati ponudu od 151 milijuna funti za zvijezdu Real Madrida: Los Blancosi već pronašli zamjenu

Jupp Heynckes se vraća iz mirovine te će biti predstavljen za trenera Bayern Munchena do kraja sezone, izvijestio je Bild.
72-godišnji trener, koja je osvojila tripletu s njemačkim prvacima prije dolaska Pepa Guardiola 2013. godine, zamijenit će na klupi Bayerna Willya Sagnola, koji je privremeno postavljen za trenera kluba nakon što je otkaz dobio Carlo Ancelotti.

[su_no1forfootball]

AC Milan planira poslati ponudu za Barceloninog desnog beka Aleix Vidal ove zime, tvrdi CalcioMercato. Ozljeda Andrea Contija poremetila je planove Montelle te na zimu mora krenuti u lov na pjačanja a 28-godišnjak, koja nije u prvim planovima u Barci, smatra se savršenim igračem za AC Milan.

Bivši igrač Arsenala i Manchester Uniteda napadač Robin van Persie blizu je povratku u Holandiju, jer je već u odmakloj fazi pregovora sa Feyenoordom, izvještava ASKAM. Fenerbahce se želi riješiti 34-godišnjaka kako bi napravio mjesta makedonskom “čudu od djeteta” Eljifu Elmasu.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!