NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Ronaldo od uprave zatražio novog golmana, Barca želi duo iz...

Transfer glasine: Ronaldo od uprave zatražio novog golmana, Barca želi duo iz Uniteda, Rafa Benitez uskoro preuzima novi klub

Transfer glasine: Ronaldo od uprave zatražio novog golmana, Barca želi duo iz Uniteda, Rafa Benitez uskoro preuzima novi klub! Odmah po završetku ljetnog transfer roka, klubovi su se počeli pripremati za onaj zimski, jer ukoliko nisi u toku na nogometnoj tržnici, ne možeš puno očekivati u današnjem nogometu. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Cristiano Ronaldo je zatražio od čelnika Real Madrida da potpišu vratara Uniteda David De Geau, javlja Diario Gol.
Španjolski reprezentativac je dugogodišnja meta Reala, a transfer je bio pred realizacijom u 2015. godini, ali je dogovor propao zbog papirologije i isteka transfer roka. De Gea je do sada sakupio 290 nastupa u dresu Uniteda, a u klub je stigao iz Atletico Madrida za 19 miliona eura, a prošle godine je potpisao novi četverogodišnji ugovor.

>> Velikan zainteresiran za Milinković-Savića, Laziju stigla ponuda od 70 milijuna

Barcelona je zainteresirana za potpisivanje igrača Manchester Uniteda Ander Herreru i Juan Matu, javljaju španjolski mediji.
Herrera je već igrao za Ernesto Valverdea dok su bili u Atheltic Bilbaou, a 29-godišnjem Mati ugovor sa Unitedom ističe na kraju ove sezone.
Valverdetraži zamjenu za Andre Gomesa, koji će napustiti klub jer se nije dokazao u Barceloni.

[su_no1forfootball]

Trener Newcastlea, Rafa Benitez je jedan od trenera koji se smatraju potencijalnim zamjenama za Ronald Koeman u Evertonu, navodi The Sun. Koemanu se trese stolica nakon lošeg početka sezone na Goodison Parku, a bivši trener Liverpoola Benitez iznenađujuće se našao na popisu želja vlasnika Evertona, Farhada Moshira.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!