NaslovnicaVijestiTransfer glasine: United dovodi još jednog reprezentativca Srbije, Dele Alli na meti...

Transfer glasine: United dovodi još jednog reprezentativca Srbije, Dele Alli na meti kluba iz Primere, PSG i narednog ljeta troši preko 200 miliona

Transfer glasine: United dovodi još jednog reprezentativca Srbije, Dele Alli na meti kluba iz Primere, PSG i narednog ljeta troši preko 200 miliona! Odmah po završetku ljetnog transfer roka, klubovi su se počeli pripremati za onaj zimski, jer ukoliko nisi u toku na nogometnoj tržnici, ne možeš puno očekivati u današnjem nogometu. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Menadžer Manchester Uniteda Jose Murinho gledao je Mijata Gačinovića tokom kvalifikacijskog susreta Srbije u Austriji prošlog petka, kako navodi Daily Mirror. Mourinho je viđen na utakmici u Austriji, a razna imena su bila potencijalna meta, ali je Gačinović navodno bio u fokusu njegove pažnje. Gačinović je  impresivnoj formi ove sezone, kako za Srbiju tako i za njegov klub Eintracht Frankfurt, a nedavno ga je pratio i Arsenal.

>> Cristiano Ronaldo, Lionel Messi and Alexis Sanchez: Zvijezde koje bi mogle propustiti Svjetsko prvenstvo 2018.

Kako javljaju Španjolski mediji, Barcelona je bacila oko na veznog igrača Tottenhama i reprezentacije Engleske, Dele Allija. U izveštaju se navodi da Blaugrana još uvijek želi da potpiše igrača Liverpoola Philippe Coutinha, ali su sada označili Allija – koji je takođe povezan sa Real Madridom i Manchester Unitedom – kao moguću alternativu za Brazilca.

[su_no1forfootball]

Paris Saint-Germain će se boriti sa Barcelonom za potpis veziste Liverpoola Philippe Coutinho, javlja španski list Sport.
Iz PSG-a su već stupili u kontakt sa predstavnicima Coutinha te su razgovarali o mogućem transferu Coutinha narednog ljeta i spremni su ponuditi 150 miliona eura za njegove usluge. Neymar je rekao čelnicima PSG-a da pokušaju dovesti Coutinha a neki idu toliko daleko da javljaju da je to brazilčev ultimatum.

Pored Coutinha, PSG će pokušati dovesti Davida De Geu, jer cijena koju je postavio Atletico za Oblaka, previsoka.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!