NaslovnicaVijestiTRANSFER VIJESTI: Asmir Begović pronašao novi klub, City ne odustaje od brzonogog...

TRANSFER VIJESTI: Asmir Begović pronašao novi klub, City ne odustaje od brzonogog napadača

Chelsea je pristao prodati Asmira Begovića koji je pronašao novi klub – Bournemouth, tvrdi ESPN pozivajući se na izvore bliske klubu. Bluesi će za vratara koji je ove sezone branio u četiri utakmice, ali nijednoj prvenstvenoj, dobiti oko 13 milijuna eura.

novi klub

West Ham je odbio treću ponudu za Dimitrija Payeta od Marseillea, prema izvorima Sky Sporta.

Manchester United i Chelsea razmatraju da ponude do 200 milijuna za Realovu zvijezdu Garetha Balea u ljetnjem prelaznom roku. Rivali iz Premier lige ne haju mnogo za probleme Velšanina sa povredama te bi mogli ponovo da ga učine naplaćenijim nogometašem na svijetu.

West Ham razmišlja da pošalje Payeta na posudbu do kraja sezone, prema Sunday Mirroru. Nakon što su odbili treću ponudu od Marseillea, “Čekićari” bi mogli inkasirati određen iznos za posudbu, te bonus ukoliko se trenutno lideri Ligue 1 kvalifikuju za Ligu prvaka, a francuski klub bi snosio troškove Payetove plate u punom iznosu.

Manchester City je obnovio interes za Pierre-Emericka Aubameyanga iz Borrusije Dortmund. ‘Građani’ se već neko vrijeme interesuju za gabonskog internacionalca. Patrice Evra (35) je najbliži prelasku iz Juventusa u Marseille. Trebao bi u srijedu otići u Marseille i dogovoriti 18-mjesečnu suradnju.

Napadač PSG-a Jese ima ponudu iz Premier lige, tvrdi predsjednik Las Palmasa, kluba koji želi španjolskog napadača.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!