NaslovnicaVijestiTRANSFER VIJESTI: Chelsea odbio 94 miliona za Costu, 150 miliona za Aubameyanga?

TRANSFER VIJESTI: Chelsea odbio 94 miliona za Costu, 150 miliona za Aubameyanga?

Četvrti je dan prelaznog roka, a nismo dugo čekali na astronomske ponude kineskih klubova za zvijezde europskih klubova. I ovog puta za vas smo pripremili pregled transfer novosti i spekulacija diljem Europe, i naravno, već pomenute Kine.

transfer

Napadač Real Madrida, Alvaro Morata, razmatra povratak u Juventus, pošto nije uspio da se izbori za mjesto u startnoj postavi “kraljevskog kluba”.

Chelsea prati razvoj situacije oko West Hamovog krilnog igrala Michaila Antonia, te planira da dovede bivšeg igrača Nottingham Foresta u svoje redove.

Marseille je poslednji u nizu klubova koji su pokazali interesovanja za veznjaka Manchester Uniteda, Morgana Schneiderlina, a za njegov potpis bore se još i premijerligaši Everton i West Bromwich.

Defanzivcu Real Madrida, Pepeu, ponuđen je ugovor vrijedan 15 miliona eura godišnje u kineskom Hebei Fortuneu. Portugalski stoper takođe je dovođen u vezu sa Manchester Unitedom.

Vlasnik Chelseaja, Roman Abramovich, odbacio je navodnu ponudu od 94 miliona eura za napadača Diega Costu. Najbolji strijelac Premier lige, sa 14 postignutih golova ove sezone, na radaru je Tianjin Quanjiana.

Shanghai SIPG spremio je nevjerovatnih 150 miliona eura za transfer Pierre-Emmericka Aubameyanga. Napadač Borussia Dortmunda je prvi strijelac Bundeslige, i poslednje je u nizu velikih imena koja se dovode u vezu sa kineskim klubovima.

Everton namjerava da pošalje ponudu za Middlesbroughovog stopera Bena Gibsona, pošto je malo vjerovatno da će uspjeti da dovedu Southamptonovog Virgila van Dijka, čija vrijednost se procjenjuje na 50 miliona funti, a za kojeg je interesovanje iskazao i Chelsea, vodeća momčad Premiershipa.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!