NaslovnicaVijestiTRANSFER VIJESTI: Inter ide po Griezmanna, Ivanović napušta Chelsea?

TRANSFER VIJESTI: Inter ide po Griezmanna, Ivanović napušta Chelsea?

Do kraja prelaznog roka u europskim ligama ostalo je još nekoliko dana, a ovo su najzanimljivije transfer vijesti u protekla 24 sata.

transfer vijesti

Branislav Ivanović mogao bi napustiti Chelsea. Na stolu ima nekoliko ponuda, a čini se da je najkonkretnija ona Zenita.

Nekadašnji golgeter Barcelone i Intera Samuel Eto’o ipak neće preći iz Antalye u Amkar, pošto je fotografija s dresom ruskog momčadi napravljena kako bi se samo našalio.

Köln je doveo Nevena Subotića iz Borussije Dortmund na posudbu do kraja sezone.

Kolumbijski napadač Adrian Ramos igraće do kraja sezone na posudbi u Granadi, priopćila je danas Borussia iz Dortmunda. Ramos će na kraju ove sezone preći u kineski Chongqing Dangdai Lifan, čiji su vlasnici i vlasnici Granade.

Jedan od najboljih vezista svijeta u protekloj deceniji Xavi Hernandez produžio je ugovor s Al Saddom do ljeta 2018. godine, objavio je katarski klub. Nekadašnji as Barcelone je odlučio da godinu dana duže ostane u Al Saddu, uz plaću od 10 milijuna eura po sezoni.

Inter na ljeto ide po napadača Atletica Antoinea Griezmanna. Francuz je već duže vrijeme na meti Manchester Uniteda, koji namjerava čak da obori svjetski transfer rekord kako bi na ljeto doveo najboljeg strijelca prošlogodišnjeg Eura u svoje redove.

M’Baye Niang iz Milana odlazi na posudbu u Watford za 750.000 eura. Na kraju sezone Englezi će za otkup ugovora ofenzivca platiti 18 milijuna eura.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!