NaslovnicaVijestiTRANSFER VIJESTI: Real sprema transfer bombu, Wenger našao zamjenu za Cazorlu

TRANSFER VIJESTI: Real sprema transfer bombu, Wenger našao zamjenu za Cazorlu

Treći je dan na nogometnoj zimskoj pijaci, još uvijek nema “bombastičnih” transfera, ukoliko izuzmemo kineske klubove, ali nema sumnje da nas tek očekuju uzbuđenja na transfer tržištu. Još jednom vam donosimo kratak pregled transfer vijesti i spekulacija.

transfer

Real Madrid sprema astronomsku ponudu za Tottenhamovu mladu zvijezdu Dele Allija, koji je potpisao novi šestogodišnji ugovor u rujnu. Madriđani planiraju da engleskog reprezentativca na ljeto dovedu u svoje redove.

Manchester United odbio je ponudu Evertona za Morgana Schneiderlina, vrijednu 22 miliona eura. “Crveni vragovi” su platili francuskog internacionalca 28 miliona eura 2015. godine, te očigledno žele da povrate uloženo.

Arsene Wenger, menadžer Arsenala, započeo je pregovore sa Miralemom Pjanićem, reprezentativcem BiH, o prelasku na Emirates. Veznjak Juventusa je načelno pristao da na ljeto pređe u sjeverni London.

Barcelona planira da dovede Ajaxovog stopera Davinsona Sancheza, koji je ljetos odbio da pređe na Camp Nou, zbog manjka prilika u prvom timu.

KLADI SE
Juventus je izgubio utrku sa Interom za Atalantinog veznjaka Roberta Gagliardinija. 22-godišnjak je izabrao selidbu na Giusseppe Meazzu umjesto Torina.

Jose Mourinho vratio je golmana Joela Pereiru sa posudbe u Belenensesu. 20-godišnjak je upisao osam nastupa u portugalskom klubu.

Holger Badstuber, meta Manchester Uniteda, uprkos interesovanju Pepa Guardiole, odbio je mogućnost prelaska u City, te odlučio se da obuče dres Hamburga.

Chelsea je odbio ponudu Lillea za napadača Michya Batshuayia. Belgijanac je upisao 11 nastupa za Bluese otkako se doselio na Stamford Bridge ljetos, u transferu vrijednom 36 miliona eura.

Klub sa Stamforda sprema ponudu za Ricarda Rodrigueza, koji je već neko vrijeme na meti Arsenala. Navodno, Chelsea će ponuditi 25 miliona eura kako bi se dokopao Wolfsburgovog beka prije gradskog rivala.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!