NaslovnicaVijestiTRANSFER VIJESTI: Trampa Juvea i Arsenala, Bayern sprema ponudu za Verattija

TRANSFER VIJESTI: Trampa Juvea i Arsenala, Bayern sprema ponudu za Verattija

Zimska transfer pijaca je u punom jeku, a pred vama su još jednom najzanimljivije novosti i spekulacije širom nogometnog svijeta.

transfer transfer

Prvi čovjek Bayerna Karl-Heinz Rummenigge otkrio je da će klub uzeti vremena prije nego donese konačnu odluku hoće li otkupiti ugovor Kingsleya Comana, kojeg posudba iz Juventusa istječe na kraju sezone.

Bayern sprema nevjerojatnu ponudu od 80 milijuna eura PSG-u za Marca Verrattija! No, Carlo Ancelotti to je demantirao: Tri mjeseca nisam razgovarao s njim, on je igrač PSG-a i ostat će to još dugo. Nema šanse da ga dovedemo.

Brazilski stoper Marlon Santos (21) potpisao je petogodišnji ugovor s Barcelonom. On je u Barcu došao iz Fluminensea na posudbu, igrao je u Barceloni B, a sada je potpisao i ugovor sa španjolskim gigantom.

Talijanski Tuttosport piše da je Arsenal ponudio Juventusu svog nogometaša Alexisa Sancheza u zamjenu za bh. reprezentativca Miralema Pjanića.

West Ham je dogovorio dolazak Josea Fontea iz Southamptona za 10 milijuna eura.

Leicesterov napadač Leonardo Ulloa zatražio je dozvolu da napusti klub zbog male minutaže na King Power stadionu.

Manchester United razmatra da pošalje ponudu od oko 81 milijuna eura za transfer Bernarda Silve iz Monaca na ljeto. Jose Mourinho izuzetno cijeni kvalitete portugalskog napadača, međutim, imaće konkurenciju u vidu Real Madrida.

Edin Džeko ranije ove godine odbio je ponudu Kineza od 16 milijuna eura, a sada ga želi Galatasaray. Romi su spremni platiti 10 milijuna eura za otkup ugovora, a bh. napadaču su spremni ponuditi četverogodišnji ugovor uz godišnju plaću od 3,5 milijuna eura.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!