NaslovnicaVijestiTRANSFER VIJESTI: Vidal odlazi u Premier ligu, Chelsea traži zamjenu za Begovića

TRANSFER VIJESTI: Vidal odlazi u Premier ligu, Chelsea traži zamjenu za Begovića

Sve je manje vremena do završetka prelaznog roka, klubovi imaju još 4 dana da završe poslove na transfer pijaci, u nastavku možete da pročitajte pregled najzanimljivijih transfer vijesti i glasina.

transfer vijesti

Pepe je sve dogovorio i odlazi u kineski Hebei Fortune, gdje je trener Manuel Pellegrini, koji ga je vodio u Realu. Pepe će u Kini imati triput veću plaću nego u Realu – 15 milijuna eura po sezoni!

Chelsea traži golmana kako bi zamijenio Asmira Begovića koji želi otići, a želja je Craig Gordon iz Celtica.

Arturo Vidal, javljaju čileanski mediji, počeo je intenzivno učiti engleski jezik jer se sprema otići iz Bayerna u Chelsea.

Matteo Darmian već traži kuću u Milanu, jer želi iz Manchester Uniteda otići u Inter.

Oba su kluba iz Šangaja, Shanghai SIPG i Shanghai Shenhua, oštrim priopćenjem odbacili nagađanja da žele dovesti Waynea Rooneya za nevjerojatnu plaću od 600.000 funti tjedno.

Inter prati Jana Oblaka, vratara Atletico Madrida, vide ga kao mogućeg Handanovičevog nasljednika.

Clement Grenier je stigao iz Lyona u Rim gdje će nakon liječničkog potpisati ugovor o posudbi s Romom.

Robert Snodgrass prešao je iz Hulla u West Ham. “Čekićari” su platili 10 milijuna funti za krilnog igrača.

Dimitri Payet još uvijek trenira sa West Hamovim U23 timom, a nema naznaka da bi Marseille mogao poslati novu, poboljšanu ponudu za francuskog reprezentativca.

[su_betathome200e]

Frank Lampard kazao je kako još ne namjerava da završi karijeru, te da je imao nekoliko ponuda iz Premier lige. Iako je trenutno bez kluba, nakon što je napustio New York City, 38-godišnjak nije spreman da “okači kopačke o klin”, a već je odbio neke ponude iz Premier lige.

Radamel Falcao, nogometaš Monaca, otkrio je kako je odbio već tri astronomske ponude iz kineske Superlige.

Jose Mourinho je nezadovoljan Anthonyjem Martialom, pa je napadačeva budućnost na Old Traffordu neizvijesna, javlja Sky Sports.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!