NaslovnicaVijestiŠvicarski čudotvorac mijenja Tuchela

Švicarski čudotvorac mijenja Tuchela

Švicarski čudotvorac mijenja Tuchela! Sve se više priča o tome kako Thomas Tuchel nema dobre odnose sa čelnicima Dortmunda, te da bi mogao napustiti Westfalen na kraju sezone. U Dortmundu su zbog toga već počeli tražiti zamjenu, a kao njegov nasljednjik spominje se strateg Nice Lucien Favre.

Švicarski čudotvorac mijenja Tuchela

U Njemačkoj se uveliko priča kako čelnici Dortmunda nisu zadovoljni sa načinom na koji Tuchel vodi ekipu. On je ispunio sve uslove koje su mu postavili čelnici, ali sezona Dortmunda je daleko od onoga što su sposobni učiniti.

>> Transfer glasine: Dier u Manchesteru, Di Maria u Barceloni, Pepe u Parizu

Francuska radijska stanica RMC prenosi ekskluzivnu vijest da su čelnici Dortmunda nasljednjika Tuchela pronašli u starom poznaniku Bundeslige, Lucien Favreu, koji bi tako prvi put u karijeri dobio priliku da vodi nekog od Evropskih velikana. Švicarski stručnjak ima odlična iskustva iz Bundeslige. Ranije je vodio berlinsku Hertu, sa kojom je osvojio dva četvrta mjesta, te Borussiu Moenchengladbach sa kojom je osvojio četvrto i treće mjesto, te je tako ostavio dubok i neizbrisiv trag, kako u ovim klubovima tako i u Bundesligi.

[su_bet365_live_koeficijenti]

Lucien Favre se je pred početak sezone preselio u Francusku, tačnije u Nicu, sa kojom bilježi nevjerovatne rezultate, te se nalazi na trećem mjestu i vjerovatno će igrati Ligu prvaka naredne sezone. On se trenutno nalazi na trećem mjestu u francuskoj ligi, odmah iza velikana Monaca i PSG-a.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!