NaslovnicaVijestiUgovor stoljeća: Mundo Deportivo otkrio detalje Messijevog ugovora

Ugovor stoljeća: Mundo Deportivo otkrio detalje Messijevog ugovora

Ugovor stoljeća: Mundo Deportivo otkrio detalje Messijevog ugovora! Skoro nikada nije dolazilo u pitanje produženje ugovora Lionela Messija sa Barcelonom, a sada kada je sve i ozvaničeno španjolski list Mundo Deportivo došao je do detalja iz Messijevog ugovora od kojih se čovjeku zavrti u glavi.

Mundo Deportivo otkrio detalje Messijevog ugovora

Ako trenutno, bar za sada, nije poznata sudbina portugalskog asa Cristiana Ronalda u madridskom Realu, u Barcelini mogu da odahnu i da budu mirni. Nakon dugo vremena, dugih i iscrpljujućih pregovora čelnika Barcelone sa Messijem i njegovim ocem koji je ujedno i njegov agent, klub i porodica Messi pronašli su zajednički jezik, što je bilo i za očekivati, te se samo još čeka Messi da stavi potpis na ugovor a to će se desiti kada se vrati sa medenog mjeseca.

>> Wayne Rooney odlazi u Everton, sve je već završeno: Evo koliko će Englez zarađivati na Goodisonu

U narednim danima ako ne i satima, Barcelona bi trebala da javnost obavjesti i da zvanično potvrdi jednu od najvećih saga ovog ljeta, produženje ugovora najveće zvijezde argentinskog ali i svjetskog nogometa. Kako saznaju iz dobro obajveštenog lista Mundo Depotivo, Lionel Messi je produžio ugovor čak do 2021. godine što znači da će karijeru završiti u Barceloni jer će tada već imati 35. godina.

[su_live_koeficijenti]

Otkupna klauzula je ogromna, od iznosa će vam se zavrtiti u glavi. Ukoliko neko želi da dovede Messija prije isteka ugovora dužan je Barceloni da plati čak 300 miliona eura. Ogroman novac, ali sumnjamo da će neko platiti toliko. Messi se sa medenog mjeseca vraća naredne sedmice kada će se pridružiti svojim saigračima u nastavku priprema za narednu sezonu.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!