NaslovnicaVijestiUhvaćen na djelu: Napadač Tottenhama viđen kako kupuje dres Chelseaja

Uhvaćen na djelu: Napadač Tottenhama viđen kako kupuje dres Chelseaja

Uhvaćen na djelu. Napadač Tottenhama viđen kako kupuje dres Chelseaja. Sezona 2017/18 u Premier ligi je stara samo tjedan dana, ali ove nedelje Spursi će igrati protiv Chelseaja u drugom kolu.

Uhvaćen na djelu

No, pred utakmicu, navijači Spursa nisu zadovoljni jednim od njihovih igrača.

Obrana naslova prvaka Chelseaja je počela sa iznenadnim porazom od 3-2 kod kuće od Burnleya.

Spursi su imali malo drugačiji početak sezone, ostvarili su pobjedu u gostima na St. James Parku protiv Newcastlea, koji se tek vratio u elitno natjecanje.

[su_no1forfootball]

Harry Kane je postavljen na čelo napada sa Vincentom Janssenom koji zauzima klupu i koji je podložen špekulacijama o njegovoj budućnosti.

Stoke City je navodno oduševljen igračem, a vjerni navijači Spursa će željeti da se transfer ubrza nakon što je Janssen uočen u prodavnici Chelseajevih dresova, gdje kupuje dres Plavaca.

Nepotrebno je reći, ali navijači nisu sretni.

https://twitter.com/JamesTaylorAG/status/897497640434253825

https://twitter.com/kernow_yid/status/897494189633613824

Čini se da je sa njim i Erik Lamela. U međuvremenu, Conte će se nadati da će njegova ekipa imati odgovor na onaj poraz kod kuće u prvoj utakmici Premier lige u novoj sezoni.

[su_watch_live_football]

Nacionalni stadion će biti domaći stadion Spursa ove sezone, jer se White Hart Lane renovira.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!