NaslovnicaVijestiUtakmicu Partizana i Skenderbeua obezbjeđivat će snajperisti

Utakmicu Partizana i Skenderbeua obezbjeđivat će snajperisti

Utakmicu Partizana i Skenderbeua obezbjeđivat će snajperisti

Utakmica visokog rizika će se igrati u četvrtak navečer na Elbasan Areni, Skenderbeu i Partizan. Srbijanski prvak gostovat će neugodnom suparnikom, a utakmica će praktički igrati na neutralnom terenu jer je Skenderbeu iz grada Korče na granici s Grčkom.

snajperisti

Cijela organizacija puta, slijetanje na aerodrom, smještaj crno-bijelih u Tirani i put od 40 kilometara autobusom do Elbasana biće pod posebnim prismotrom albanske policije i njene specijalne jedinice RENEA. Pošto se meč igra u specifičnom okruženju, jer su oko stadiona tri solitera, organizator utakmice je sa ljudima iz UEFA-a odlučio da se na krovovima zgrada razmjeste i snajperisti.

[su_bet365_app]

Zapravo, crno-bijele čeka isti “protokol” kao i prije dvije godine kada je srpska reprezentacija gostovala Albaniji. “Orlovi” koje je tada vodio Radovan Ćurčić su također bili smješteni u Tirani, putovali su autobusom u Elbasan, a tijekom kratkog puta ih je iz zraka pratio vojni helikopter. Za razliku od Partizana, srpska selekcija nije trenirala u Albaniji tada.

Zanimljivo je da će crno-bijeli biti u najboljem hotelu u centru Tirane, ali su na ekspediciji odlučili povesti kuhara iz sportskog centra “Teleoptik” u Zemunu. Naravno, momčad će biti u pratnji časnika kluba, ali i četiri stražara koji rade u Partizanu.

“Mi smo u kontaktu sa veleposlanstvom Srbije u Tirani i vjerujemo da će cijeli naš boravak u Albaniji proteći bez problema. Također želimo organizirati ponovni susret s Skenderbeuom u Beogradu.”, kaže Miloš Vazura generalni direktor beogradskog Partizana.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!