NaslovnicaVijestiValverde: Ovo je moj najteži izazov u karijeri

Valverde: Ovo je moj najteži izazov u karijeri

Novi trener nogometaša Barcelone Ernesto Valverde rekao da mu je čast što će predvoditi katalonski klub s klupe i istaknuo da će to biti najteži izazov u njegovoj karijeri.

najteži izazov

“Privilegija je biti u Barceloni. Kada vas nazove klub kao Barcelona nema previše razmišljanja. Ovo će biti najteži izazov u mojoj karijeri, ali i jedan od najatraktivnijih. Bit će veliki izazov trenirati dobar tim pun velikih igrača… Bit će zadovoljstvo trenirati Lionela Messija, jedinstveno iskustvo.”, rekao je Valverde.

Valverde je i službeno predstavljen kao nasljednik Luisa Enriquea. On je s klubom sa Nou Campu potpisao dvogodišnji ugovor s opcijom produžetka suradnje na još godinu dana.

>>Ramos: Igrao bih tenis da toliko želim individualna priznanja

“Barcelona i filozofija kluba su poznati diljem svijeta. Morat ću da se prilagodim i da produbim taj karakterističan stil koji Barça ima… Želimo da donesemo radost navijačima diljem svijeta i, naravno, da osvajamo trofeje.”, rekao je Valverde.

Valverde (53) je u drugoj polovici osamdesetih godina prošlog stoljeća igrao dvije sezone za Barcelonu, kada je trener bio Johan Cruijff. On je u Barcelonu stigao iz Athletic Bilbaa, a bio je trener i Valencije, Olimpijakosa, Villarreala i Espanyola.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!