NaslovnicaVijestiVelika svađa u Munchenu: Lewandowski napušta Bayern?

Velika svađa u Munchenu: Lewandowski napušta Bayern?

Izgleda da Robert Lewandowski želi napustiti Bayern Munchen nakon što je generalni direktor Karl-Heinz Rummenigge otkrio da je Poljakov san igrati za drugog europskog diva.

Velika svađa

Rummenigge, koji je razgovarao sa njemačkim BILD-om, nastavio je da napada Lewandowskog, kritizirajući njegovu dugogodišnju ambiciju pridruživanja Real Madridu.

“Žao mi je zbog onoga što je Lewandowski rekao, nije prvi put da govori loše o našem klubu i znam da je njegov agent iza tih izjava, ali ne vjerujem da igrač ima svu tu moć,” rekao je Rummenigge za BILD.

“Ugovor Lewandowskog istječe 2021. godine, a nažalost za njega nema klauzule.”

54-godišnjak, koji je proveo 10 godina igrajući za Bayern, izjavio je kako je Lewandowski nezadovoljan pred-sezonom, ali je podsjetilo poljskog internacionalca da je njegov klub iz ‘snova’ proveo 24 dana putujući po vrućem vremenu.

[su_watch_live_football]

Osjećam malu napetost ovdje:

“Lewandowski je također bio nezadovoljan turnejom pred-sezone koju smo imali u Aziji, ali treba zapamtiti da je Real Madrid, klub u kojem mu je san igrati, proveo 24 dana na toplom vremenu.”

“To je puno više od onoga što smo mi učinili ljeti.” rekao je Rummenigge.

Sve je počelo kada je Lewandowski rekao njemačkim medijima da želi da se Munich natječe za neke od najboljih igrača na transfer tržištu.

29-godišnjak je rekao: “Bayern će morati da stvori nešto i bude kreativan ako klub želi zadržati igrače svjetske klase, a ako se želite natjecati na vrhu, morate imati takvu kvalitetu igrača.”

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Hoće li Erik ten Hag dobiti otkaz ako izgubi od Arsenala...

0
Nekoliko ključnih informacija stvaraju veliku neizvjesnost oko budućnosti menadžera Manchester Uniteda, Erika ten Haga. Nakon ponovnog poraza, ovaj put 4-0 od Crystal Palacea, postavlja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!