NaslovnicaVijestiVrag je odnio šalu! Chelsea izjednačio ponudu Uniteda!

Vrag je odnio šalu! Chelsea izjednačio ponudu Uniteda!

Vrag je odnio šalu! Chelsea izjednačio ponudu Uniteda! Vrag je odnio šalu, izgleda da će United imati još mnogo posla ukoliko želi da dovede Lukakua, te da posao nije ni blizu kraja. Iz Londona su naime na adresu Evertona poslali ponudu vrijednu 75 miliona funti i odlučni su u namjeri da svog nekadašnjeg napadača vrate na Stamford Bridge.

Chelsea izjednačio ponudu Uniteda!

U transferi će važnu ulogu imati najeminentniji otočki medij, BBC. Oni praktično nikada ne prenose glasine i laži te čekaju prvojerenu informaciju da bi plasirali vijest u javnost. Prvi su javili da je United opasno zagrizao za Romelu Lukakua, da su se nekoliko distancirali od Realovog Alvara Morate, te da su poslali ponudu Evertonu od 75 miliona funti, koja je odmah i prihvaćena. Ali sada javljaju da se i Chelsea uključio u utrku, ponovo.. To se je dogodilo kasno sinoć i sada je ponovo sve moguće.

Iz Chelseaja ne posustaju. Iz BBC-a javljaju da je Chelsea koji je u prošlosti vrlo dobro poslovao sa Evertonom, te je Lukaku upravo iz Chelseaja prešao u Everton, poslao ponudu vrijednu istu kao u Unitedovu. Dakle, izjednačili su ponudu Manchester Uniteda vrijednu 75  miliona funti.

Jedina razlika, koja može biti ključna je ta da u Chelseaju nisu spremni platiti igračevom agentu, Minu Raiolu, prvoiziju koliku mu je spreman platiti United. Zapravo, iz Chelseaja ne žele da plate nikakvu proviziju. Zbog toga mnogi govore da je mečiranje ponude Chelseaja samo igra živaca te da transfer Lukaku u United ništa ne može zaustaviti upavo zbog odličnih odnosa uprave Uniteda i agenta Mina Raiole.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!