NaslovnicaVijestiWayne Rooney će postati najplaćeniji igrač na svijetu: Sa Old Trafforda odlazi...

Wayne Rooney će postati najplaćeniji igrač na svijetu: Sa Old Trafforda odlazi do kraja tjedna

Wayne Rooney će postati najplaćeniji igrač na svijetu? Postoji samo jedna transfer priča u ovom trenutku, a to je da je Wayne Rooney na rubu senzacionalnog odlaska sa Old Trafforda, što bi se moglo dogoditi do sljedećeg tjedna.

Wayne Rooney će postati najplaćeniji

Mirror je izvjestio da će u Manchester Unitedovu banku doći 30 milijuna funti naknade od neimenovane ekipe iz kineske Super lige, dok The Sun smatra da će engleski internacionalac imati nevjerojatnih 1 milijun funti tjedno, što potvrđuje 31-godišnjaka kao najplaćenijeg igrača na svijetu.

Nagađanja su došla u utorak, kada je Jose Mourinho odbio isključiti transfer njegovog kapetana, koji je ozlijeđen za susret u Europskoj ligi protiv Saint-Etiennea, prije isteka transfer roka u kineskoj Super ligi sljedeći tjedan.

[su_euro_soccer_bonus]

Mourinho je rekao: “Ne mogu jamčiti da sam ja ovdje sljedeći tjedan. Kako onda da jamčim da će igrač biti ovdje sljedeće sezone?”

The Mail tvrdi da još uvijek nije 100% sigurno da će Rooney otići u Kinu i da su klubovi iz MLS-a kao i Everton također zainteresovani za Engleza.

U međuvremenu, The Telegraph kaže da nije sigurno da će Rooney otići iz Manchester Uniteda, jer će sve ovisiti o tome da li će ga Mourinho uključiti u svojoj momčadi za finale EFL kupa u nedelju protiv Southamptona.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!