NaslovnicaVijestiWenger: Engleski treneri ne dobijaju dovoljno prilika u Premiershipu

Wenger: Engleski treneri ne dobijaju dovoljno prilika u Premiershipu

Trener nogometaša Arsenala Arsene Wenger ocijenio je danas da engleski treneri ne dobivaju dovoljno prilika za rad i pohvalio trenera Bournemoutha Eddiea Howea što je iskoristio svoju šansu. Howe jedan od samo četiri engleska trenera u Premier ligi. On je pomogao Bournemouthu da se ustali u ligi otkako je 2015. godine iz Championshipa ušao u elitu.

engleski treneri

 

“Kada sam došao (1996) stranim trenerima nije pružena šansa, tada sam bio jedini. Sada su se stvari preokrenule i engleski treneri ne dobivaju dovoljno prilika. Howe jedan od suprotnih primjera, mlad je i perspektivan, iskoristio je šansu i učvrstio je poziciju kluba kao redovitog premijerligaša. On je primjer svim mladim engleskim trenerima da ako dobro rade i ako se probiju kroz klub, mogu dobiti šansu u Premier ligi.”, rekao je Wenger za Sky.

“Čak i u drugoj ligi, ne treba zaboraviti da su tada imali nevjerojatnu sezonu, postigli su više od 100 golova. Ne samo da su opstali, već imaju i pozitivan stil igre. Zbog toga mu se predviđa svijetla budućnost.”, dodao je francuski trener.

Wenger je rekao da želi da njegova momčad u 2017. ostvari bolje rezultate nego prethodne godine, u kojoj nije osvojila nijedan trofej.

“Razočaran sam jer smo osvojili drugo mjesto i nismo uspjeli da osvojimo kup koji smo željeli. Uvjeren sam da je ekipa napredovala u 2016. godini, ali nedovoljno da osvoji titulu, ili da se nađe u borbi za Premier ligu. Razina u Premier ligi je vrlo dobar, liga je napeta i teško je u svakoj utakmici. Moramo napredujemo, a plasirali smo se u nokaut fazu Lige prvaka i još smo u gornjem dijelu tablice u Premier ligi.”, naveo je Wenger.

Najnovije vijesti

Promjena na čelu Hajdukove akademije: Primorca zamijenio bivši trener Sarajeva

0
Danas je s funkcije šefa akademije Hajduka smijenjen legendarni bosanskohercegovački igrač i trener, Boro Primorac. Nakon 36 godina, Primorac se vratio na Poljud u...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!