NaslovnicaVijestiWenger: Možemo biti četvrti na kraju!

Wenger: Možemo biti četvrti na kraju!

Arsene Wenger vjeruje kako njegov tim može biti bar četvrti na kraju sezone u Premier ligu, te izboriti mjesto koje vodi u Ligu prvaka.

četvrti

Trener Arsenala Arsene Wenger na meti je kritičara među navijačima koji su nezadovoljni rezultatima ekipe iz Londona. Međutim, on je postao ikona kluba koja će sama odlučiti kada će otići. Prema posljednjim izjavama iskusni francuski trener i dalje vjeruje da njegov tim može do čuvene četvrte pozicije u Premier ligi, koja je po onima koji se podsmjehuju “rezervirana za Arsenal”.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]
“Već dvadeset godina sam uspijevao biti najmanje četvrti u Premier ligi i to se redovito omalovažavalo. Sada je to mjesto odjednom postalo jako važno. Drago mi je da su ljudi shvatili da takav rezultat nije lako ostvariti i kako je prije neki dan rekao Pep Guardiola “to bi trebalo nagraditi trofejem” i ja se s tim slažem”, rekao je trener Arsenala.

Alexis Sanchez napokon donio odluku o svojoj budućnosti

Wenger smatra kako još ništa nije izgubljeno i da Arsenal još može osvojiti poziciju koja vodi u elitu europskog nogometa:

“Mislim da je to moguće. Trebamo samo mali zalet, nekoliko dobrih rezultata i ono najvažnije, podrška navijača. Onda imamo šanse.”

Arsenal se trenutno nalazi na šestom mjestu, sa sedam bodova zaostatka za četvrtoplasiranim Manchester Cityjem, sa kojim su remizirali za vikend (2:2), ali i sa utakmicom manje. Sutra će na svom Emiratesu dočekati Bilićev West Ham, dok za vikend gostuju Crystal Palaceu.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!