NaslovnicaVijestiWenger: Sekunde su dijelile Mbappea od potpisa za Arsenal

Wenger: Sekunde su dijelile Mbappea od potpisa za Arsenal

Wenger: Sekunde su dijelile Mbappea od potpisa za Arsenal! Tinejdžer iz Frnacuske, trenutačno je najvrućiji fudbaler na zemaljskoj kugli. Mnogi klubovi su pokazali interes za njega i sve će učiniti da ga dovedu, ali po njega je možda najbolje da ostane u Kneževini.

Sekunde su dijelile Mbappea od potpisa za Arsenal

Ali Arsenalov menadžer Arsene Wenger otkrio je da je prošle godine potpisao zamalo potpisao Kylian Mbappea. Mbappe je ove sezoni u centru pozornosti jer je pogodio 24 puta u 29 utakmica. On je već bio na radaru Arsenala u martu 2016. godine, kada je oborio rekord Thierry Henryja kao najmlađi strijelca u historiji svog kluba, postigavši gol protiv Troyesa.

>> Antonio Conte odlučio koja dva igrača vraća sa posudbe

“Igrač će vam sam potvrditi da sam prošle godine bio kod njega kući kako bih ga pokušao dovesti u London”, rekao je Arsene Wenger za  beIN Sport. “Budući da je bio na kraju svog ugovora, Monaco ga je veoma teško uspio zadržati i sekunde su ga dijelile od potpisa za Arsenal. Ali ja sam ga razumjeo. Odrasto je u Monacu, to je njegov dom, zato je i odlučio da ostane tamo.” – rekao je Wenger.

[su_bet365_live_koeficijenti]

 

U prethodnim sedmicama, Wenger je rekao da Arsenal možda neće imati financijsku moć da se upusti u utrku za potpis Mbappea s obzirom na trenutno tržište i na bogastvo drugih klubova, ali je odbio to isključiti mogućnost da Mbappe ipak završi u Arsenalu.

“Može li ga Arsenal dovesti? Ne znam, to je na njemu. Znam isto kao i vi, nadam se da će donijeti najbolju odluku. Real Madrid? Moguće. Barcelona? Moguće. Arsenal? Manchester? Može birati gdje želi da igra.” – završio je Wenger.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!