NaslovnicaVijestiWenger u velikim problemima: Ipak će morati da proda svoju najveću zvijezdu

Wenger u velikim problemima: Ipak će morati da proda svoju najveću zvijezdu

Wenger u velikim problemima. Ipak će morati da proda svoju najveću zvijezdu. Wenger će ipak morati da proda zvijezdu Arsenala, ukoliko se ne kvalifikuje za Ligu prvaka. Alexis Sanchez donio je osuđujuću presudu o svojoj i Arsenalovoj sezoni.

Wenger u velikim problemima

Govoreći u ekskluzivnom intervjuu sa Sky Sportsom, Čileanac je objasnio da je razočaran kako je sve ispalo.

“Mislim da mi nije bila jako dobra sezona, jer sam došao ovamo da osvajam trofeje, da se natječem u polufinalu Lige prvaka i da osvojim Premier ligu.”

“Osjećam se razočarano što nismo u poziciji da osvojimo Premier ligu ili Ligu prvaka. Imamo finale FA kupa i dat ćemo sve da ga pokušamo osvojiti.”

[su_euro_soccer_bonus]

Sanchezova budućnost u sjevernom Londonu ima mnogo dvojbi već neko vrijeme, ali je također otkrio kako još uvijek nije ništa odlučio.

“Ne, nema odluke,” dodao je 28-godišnjak. “Rekli smo da ću sjesti sa klubom i raspravljati o toj temi, što će se dogoditi i što ćemo učiniti, što je najbolje za klub i za mene.”

“Razgovarat ćemo nakon što sezona završi, jer ako sada progovorim, to bi mi odvuklo koncentraciju od onoga što želim, što je kvalifikacija za Ligu prvaka i osvajanje FA kupa.”

[su_bet365__1m_spectacular]

Gubitak Sancheza bio bi ništa manje od katastrofe za Arsene Wengera, koji je trebao produljiti svoj boravak kao menadžer Arsenala, ali neće htjeti da proda svoje najbolje igrače.

Među tainteresiranima za Čileanca su Bayern Munchen, PSG, Chelsea i Manchester City.

Wenger se najviše boji Sanchezovog odnosa sa Pep Guardiolom, pod kojim je igrao u Barceloni.

Također pročitajte: Arsenal doveo svoje prvo ljetno pojačanje: Petogodišnji ugovor već potpisan, sve je riješeno!

Guardiola je navodno vrlo oduševljen ponovnim sjedinjenjem sa Sanchezom i prema časopisu Mirror, on želi da se ujedini sa njim na Etihadu.

Ako Wenger bude prisiljen da proda Sancheza, bolje mu je da ga pusti u PSG ili Bayern, a ne u najveće rivale u Premier ligi.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!