NaslovnicaVijestiYaya Toure ima zanimljivu ponudu za nastavak karijere

Yaya Toure ima zanimljivu ponudu za nastavak karijere

Yaya Toure ima zanimljivu ponudu za nastavak karijere! Reprezentativcu Obale Slinovače na kraju sezone ističe ugovor sa Građanima, a kako stvari stoje iz Citya mu neće ponuditi nastavak saradnje. Toure je ove sezone ima mnogo problema sa Pepom Guardiolom, koji ga je ranije u karijeri prodao iz Barcelone upravo u City. Ali izgleda da ponuda za nastavak karijere ne fali.

Yaya Toure ima zanimljivu ponudu

Yaya Toure ima nekoliko “vrlo zanimljivih ponuda” koje smo uzeli u razmatranje, jer njegov ugovor sa Manchester Cityem ističe na ljeto, kazao je njegov agent Dimitri Seluk. Na početku svog mandata u Cityu, Guardiola je stavio Tourea u drugi plan i želio ga je prodati odmahpo dolasku u klub. Toure je ipak ostao u klubu, trenirao je sa momčadi ali ga nije bilo u sastavu Citya. Nakon problema sa povredama, Guardiola je bio primoran da pruži šansu Toure, koju je on odlično iskoristio. Ukopno je odigrao 27 utakmica i postigao 6 golova.

[su_bet365_live_koeficijenti]

U zadnje vrijeme kruže priče kako će City ipak ponuditi novi ugovor Toureu ali njegov menadžer tvrdi suprotno.

Pročitao sam mnogo priča o novom ugovoru, ali ništa ne znam o tome. Posljednji put sam razgovarao sa čelnicima Citya u martu mjesecu, u Monacu na revanš utakmici četvrtfinala Lige prvaka. Imamo mnogo izbora što se tiče novog kluba. Yaya već ima ponude iz raznih klubova, vrlo zanimljive ponude. Otkriću vam da su interes pokazali klubovi koji su se već kvalifikovali za Ligu prvaka naredne sezone, ali za Yayu, Manchester City je vrlo poseban klub. On je svoje srce predao klubu i teško će ga napustiti.

>> Još jedan posrnuli velikan u rukama Kineza?

“On želi igrati u Ligi prvaka sljedeće sezone, ali će također igrati za ambiciozni klub koji ima velike planove – klub koji ima projekt” – završio je Seluk.

Interes za Tourea prema navodima medija pokazali su Juventus i Roma.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!