NaslovnicaVijestiZA DLAKU: Gol-tehnologija u Nizozemskoj odlučila prvaka?!

ZA DLAKU: Gol-tehnologija u Nizozemskoj odlučila prvaka?!

Gol-tehnologija bi mogla odigrati presudnu ulogu u utrci za naslov u Nizozemskoj, pošto su u derbiju između Feyenoorda i PSV-a doslovce odlučivali milimetri kod postignutog gola.

gol-tehnologija

Nevjerojatna scena se dogodila u Nizozemskoj. PSV je pred meč sa Feyenoordom morao pobijedi da bi ostao u utrci za naslov, ali su napravili veliku glupost.

Do 82. minute je na semaforu stajalo 1: 1, napadali su i jedni i drugi, gol je visio u zraku, ali nitko nije očekivao da će se ovako nešto dogoditi.

Nakon dobro izvedenog kornera Jan-Arie van der Heijden je glavom uputio loptu ka golu, a vratar Jeroen Zoet zaustavio loptu na gol-liniji. Svi su krenuli da se vraćaju, a onda je sudac pokazao ka centru i da je gol postignut. Gostujući igrači su ga opkolili, tražili objašnjenje, a on im je samo pokazao da se oglasio sat na ruci, točnije gol-tehnologija koja mu je signalizirala da je lopta prešla liniju.

Na usporenom snimku se tek vidjelo o kakvoj bizarnoj situaciji je riječ. Naime, Zoet je sjedio na travi i njegovo tijelo se nalazilo u golu, dok su ruka i lopta bili preko linije, a onda je u želji da je uhvati u ruke sam prenio preko linije i poklonio pogodak rivalu.

Ovom pobjedom je PSV, aktualni prvak, praktički ispao iz utrke za naslov, dok Feyenoord ima pet bodova više u odnosu na Ajax na 10 mečeva prije kraja (63-58).

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!