NaslovnicaVijestiZA GUINESSA: Domaći promašili četiri penala, gosti sa tri igrača manje sustigli...

ZA GUINESSA: Domaći promašili četiri penala, gosti sa tri igrača manje sustigli dva gola zaostatka u nadoknadi!

Nevjerovatne scene viđene su na utakmici gdje je domaći tim uspio da prokocka vođstvo i pored četiri dosuđena jedanaesterca, te tri crvena kartona protivniku!

domaći

Stadion niželigaškog bh. kluba Ljubića u Prnjavoru, koji nastupa u drugoj ligi Republike Srpske (treći rang takmičenja u BiH) bio je poprište nadrealnih dešavanja, u susretu protiv teslićkog Proletera.

[su_premierleague]

Naime, domaći tim je u 81. minutu stigao do dva gola prednosti, a prije toga su promašili čak ČETIRI udarca sa bijele tačke! Gosti su već u 50. minutu ostali bez tri igrača, tako da su gotovo čitavo poluvrijeme igrali sa osam igrača!

REKORD: Messi se upisao u povijest!

Senzacija selektora Španije: Nakon tri godine se vraća otpisani sin!

Barcelona postavila nevjerojatnu otpusnu klauzulu u Dembeleov ugovor: Čekamo novu ponudu PSG-a

Glavni sudac je produžio utakmicu za 10 minuta, i malo je reći da je gostujući tim bio u bezizlaznoj situaciji u tim trenucima, sa tri igrača manje, teško da bi sustigli zaostatak sve i da su igrači Real Madrida ušli na teren i obukli njihove dresove, međutim…

Uslijedilo je nešto što se rijetko viđa na nogometnim terenima širom svijeta – desetkovani Proleter smanjio je rezultat u šestom minutu nadoknade, da bi samo minut kasnije izjednačili, i to iz jedanaesterca, koji su igrači Ljubića propustili da realiziju četiri puta! Neviđene scene, i zaista fenomenalan podvig gostujućih igrača (na slici).

Ova dva kluba nakon tri kola nalaze se na 11. i 12. mjestu, sa dva osvojena boda, a nema sumnje da mnogo slađi dio kolača sa ove utakmice ide Proleteru, koji se poput Feniksa vratio iz “mrtvih”!

Kompletan izvještaj sa ove utakmice možete pročitati na portalu pravdabl.com

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!