NaslovnicaVijestiZa produženje ugovora sina otac zahtijeva traktore i zemljoradničku opremu

Za produženje ugovora sina otac zahtijeva traktore i zemljoradničku opremu

Za produženje ugovora sina otac zahtijeva traktore i zemljoradničku opremu. Otac mladog i nadarenog igrača Juventusa, jednog od najtalentovanijih napadača na svijetu, Moisea Keana tvrdi da su mu iz uprave Juventusa dali lažno obećanje, koje još nisu ispunili. On je naime za sinov potpis zahtijevao da mi uprava Juventusa kupi traktore i ostalu potrebnu zemljoradničku opremu.

Za produženje ugovora sina otac zahtijeva traktore i zemljoradničku opremu

Juventus polaže mnogo nade u tek 17-godišnjeg napadača Moisea Keana koji je u lanskoj sezoni postao prvi igrač 2000. Godišta koji je postigao gol u italijanskoj Seriji A. Nadareni napadač već kuca na vrata prve ekipe Juventusa, ali on još uvijek nije potpisao profesionalni ugovor sa ekipom iz Torina a sve to zbog njegovog oca koji je zbog neispunjenih obećanja Juventusa zategao ručnu u daljnim pregovorima, te je otvoreno zaprijetio da će ukoliko ne ispune obećanja, njegov sin napustiti Staru damu bez odštete.

Razlog za to je bizaran. Naime njegov otac, koji živi u Obali Slonovače, je dobio obećanje od uprave Jubentusa da će mu nabaviti svu potrebnu zemljoradnišku opremu kao i mehanizaciju, koja mu je potrebna za rad na obradivim površinama koje su u njegovoj vlasti u Obali Slonovače.

[su_live_koeficijenti]

„Obećali su mi svu potrebnu zemljoradničku opremu i mehanizaciju, koja mi je potrebna za moju firmu koju imam u Obali Slonovače.  Tamo imam mnogo hektara zemlje na kojoj uzgajam rižu i kukuruz. Ja sam agronomist i za takav posao mi je potrebna oprema, koju su mi obećali kupiti iz Juventusa. Nakon nekog vremena kontaktirao me je advokat Juventusa te je rekao da su promjenili ugovor te da opreme za njega neće biti.“ rekao je otac Keana, te je još jednom naglasio da agent njegovo sina nije Mino Raiola.

>> Dortmund pokazao interes za velikog talenta Barcelone

„Raiola nije agent Moisea. Ja nisam sa njim nikad ništa potpisao. On govori da je njegov agent a nismo ništa podpisali. Kada bih birao, nikada ne bi izabrao Raiolu.“


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!