NaslovnicaVijestiZabaleta karijeru nastavlja u Londonu

Zabaleta karijeru nastavlja u Londonu

Zabaleta karijeru nastavlja u Londonu! Nakon nezaboravne utakmice, kada su mu igrači i navijači priredili oproštaj za pamćenje, Pablo Zabaleta već aktivno traži novi klub, a vijesti koje stižu iz Engleske govore da će Zabaleta svoju karijeru nastaviti u Londonu, tačnije u West Hamu!

Zabaleta karijeru nastavlja u Londonu

Pouzdani izvori koji su bliski klubu iz Londona za ESPN su potvrdili da će West Ham United u narednoj sezoni biti jači za usluge argentinskog beka, Pabla Zabaletu. Iskusni 32-godišnji Argentinac će na ljeto, nakon 9 godina provedenih u klubu iz Manchestera, a u svom klubu ga želi vidjeti trener Slaven Bilić. Slaven Bilić nema uspješnu sezonu iza sebe, i učinit će sve da na ljeto pojača svoju ekipu, a glavna meta mu je upravo Zabaleta.

>> Zastrašujući sastav Španije za Euro

Argentincu čelnici West Hama nude dvogodišnji ugovor, sa mogućnosti produženja na još jednu godinu. Za igrača u tim godina je to odličan ugovor u odličnom klubu u odličnoj ligi. Bilić je u ovoj sezoni imao mnogo problema sa pozicijom desnog beka. Eksperimentisao je sa Michail Antoniem i Havard Nordtveitom jer Alvaro Arbeloa i Sam Bryan su imali katastrofalnu sezonu.

[su_bet365_live_koeficijenti]

Zabaleta je prije par dana u utakmici protiv West Bromwich Albiona odigrao zadnju itakmicu pred domaćim navijačima. U igru je ušao u drugom poluvremenu i dobijao je glasne ovacije svaki puta kada je ima kontakt sa loptom. Na kraju utakmice igrači su ga bacali u zrak zbog dubokog traga koji je ostavio u klubu iz Manchestera. Kompany mu je također na terenu predao kaptensku traku pa je igrao kao kapiten kluba.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

 

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!