NaslovnicaVijestiZašto ovaj sudija sudi utakmicu Barceloni?

Zašto ovaj sudija sudi utakmicu Barceloni?

Italija na nogama: Zašto ovaj sudija sudi utakmicu Barceloni? Ne brinite, nije riječ o Nijemcu turskih korijena koji se je iskazao na povratnoj utakmici Barcelone protiv PSG-a. Mnogi u Italiji tvrde da je Juventus dobio drugu najslabiju mogućnost što se tiče izbora sudije.

Zašto ovaj sudija sudi utakmicu Barceloni

Zašto? Mediji navode nekoliko podataka koji idu u prilog Barcelone. Pod broj jedan, Barcelona ima sjajan omjer kada im sudi Bjorn Kuipers. Nisu uspjeli poraziti protivnika samo u jednom navratu kada im je Kuipers sudio, ali to je bila sasvim nevažna utakmica. Kada Kuipers sudi Barceloni ona dobije uvijek ono što želi i ono što joj je u tom trenutku potrebno. U srijedu su im potrebna barem tri gol a da pri tome sačuvaju svoju mrežu.

[su_bet365_live_koeficijenti]

 

Pod broj dva, Kuipers za Juventus predstavlja pravu noćnu moru. Juventus nikada nije dobio utakmicu kada im je Kuipers sudio i nikada nisu uspjeli zadržati prednost iz prvog susreta.

SJAJNA IDEJA ILI GLUPOST: U PRODAJI TOTTENHAMOV ŠAL KOJI ISMIJAVA WENGERA

REAL MADRID – BAYERN MUNCHEN: HOĆE LI MAĐARSKI SUDAC I OVOG PUTA BITI SRETAN ZA BAVARCE

Pod broj tri, sadašnji trener Juventusa, Massimiliano Alegri je već jednom ispadao protiv Barcelone baš u četvrtfinalu. Tada je sa svojim Milanom poražen od Barcelone na Camp Nou rezultatom 3-1, Barceloni su dosuđena čak dva jedanaesterca, a pogađajte, utakmicu je sudio upravo Bjor Kuipers.

 

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!