NaslovnicaVijestiZdravko Mamić za Arenusport otkrio koji je njegov najveći transfer promašaj

Zdravko Mamić za Arenusport otkrio koji je njegov najveći transfer promašaj

Zdravko Mamić za Arenusport otkrio koji je njegov najveći transfer promašaj

Zdravko Mamić, čelni čovjek Dinama iz Zagreba u velikom intervju za srpsku TV stanicu, Arenusport u opširnom intervjuu govorio je o situaciju u Dinamu iz Zagreba, a otkrio je i par zanimljiv detalja iz njegove menadžerske karijere. Mamić se osvrnuo i na optužnice USKOK-a koje je nazvao “običnim glupostima”.

transfer promašaj

Zdravko Mamić rekao je da je ponosan na ljude iz Rijeke koji su na korak od osvajanja naslova u Hrvatskoj nakon dugo vremena i dominacije zagrebačkog kluba.

“Ne mogu reći da sam sretan, ali nisam nesretan zbog toga. Čak sam ponosan jer smo i mi imali velike zasluge u tome. Kad su prije pet godina formalno ispali iz lige, ja sam im pomogao igrački, logistički i savjetodavno. Došlo je vrijeme da je učenik nadmašio učitelja i ja kao učitelj sam ponosan. Oduševljen sam ljudima iz Rijeke. Kek i ostali rade fantastičan posao i zaslužuju ovo. Gledajući interes hrvatskog nogometa, napokon je došlo do konkurencije i to je dobro.”

Na pitanje novinara Arenesport o regionalnoj ligi Mamić je priznao da je i prije 15 godina bio najveći zagovornik regionalne lige.

“Ja sam i prije 15 godina bio najžešći zagovornik regionalne lige. To je nalagao razum. Da se to dogodilo, sve bi bilo bolje u našim ligama. Danas regionalna liga ne dolazi u obzir jer to ne želi ni UEFA ni određeni regionalni savezi. Svi smo mi taoci radikalnih pojedinaca koji štete svojim klubovima.”

>>Veliki problem za Jose Mourinha uoči finala Lige Europe

Zdravko Mamić rekao je da je Dinamo zaradio oko 210 milijuna eura samo na transferima u ‘eri Mamića’.

[su_bet365__1m_spectacular_veliki]

“Negdje oko 210 ili 219 milijuna eura. Samo od transfera? Kako? Tako što popravljamo uvjete rada našoj djeci, imamo dobar imidž, imamo stručan rad u omladinskoj školi i imamo dobar imidž Dinama i hrvatske reprezentacije u Europi. Još su tu pregovaračke vještine mene i mojih suradnika.”

Najzanimljivije pitanje novinara je bilo njegov najveći transfer promašaj u karijeri, a Mamić je rekao da je to transfer Halilovića i Jedvaja u Tottenham.

[su_bet365__1m_spectacular_veliki]

“Jedan od mojih najvećih promašaja bio je transfer Halilovića i Jedvaja u Tottenham. Ako se sjećate oni su prodali Balea u Real za 100 milijuna eura i željeli su sav novac potrošiti na nove igrače. Pregovarao sam, krenuli smo od 10 milijuna eura i završili na 25 milijuna. To smo potpisali, roditelji su se složili i nije mi se žurilo. U međuvremenu je jedan od roditelja promijenio ploču, riječ je o Haliloviću i transfer je propao. Prouzročio sam veliku štetu Dinamu, kasnije smo ih prodali za duplo manju cijenu. Trebali smo dati Haliloviću milijun eura da ode, a mi bismo za 16-godišnjake zaradili ogroman novac. Transfer njih dvojice bi bio najveći u povijesti kluba. Krivo sam procijenio, moja pogreška.”

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!