NaslovnicaVijestiŽdrijeb Europske lige: United putuje u Španjolsku, Lyon gostuje kod Ajaxa

Ždrijeb Europske lige: United putuje u Španjolsku, Lyon gostuje kod Ajaxa

Ždrijeb Europske lige je održan u Nyonu, u 13:00h, odmah nakon ždrijeba Lige prvaka. Klubovi koji su sinoć prošli u polufinale su Ajax, Celta Vigo, Manchester United i Lyon.

Ždrijeb Europske lige

Ajax je prošao dalje preko vrlo dobro Schalkea u produžecima, dok je Celta pobjedom kod kuće i remijem u gostima protiv Genka prošla u polufinale. Manchester United se morao malo pomučiti sa Anderlechtom, ali uspjeli su nakon produžetaka, dok je Lyon prošao na penale protiv vrlo jakog Bešiktaša.

Parovi polufinala Europske lige su:

Ajax – Lyon

Celta Vigo – Manchester United

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!