NaslovnicaVijestiZidane i Luis Enrique iznijeli očekivanja pred El Clasico

Zidane i Luis Enrique iznijeli očekivanja pred El Clasico

Treneri Reala I Barcelone, Zinedine Zidane i Luis Enrique iznijeli su svoja očekivanja uoči velikog okršaja u El Clasicu, koji se igra večeras od 20.45 na Santiago Bernabeu.

očekivanja

“Ne mislim da je liga završena ako savladamo Barcelonu.” oprezan je trener domaćih Zinedine Zidane. “Ovo je samo jedan meč, doduše poseban, ali poslije njega nam ostaje još šest. Katalonci imaju odličan tim, što su mnogo puta pokazali, tako da ćemo morati pružiti sjajnu partiju, ako mislimo da ih pobijedimo. Eliminacija iz Lige prvaka sigurno neće utjecati na kvalitetu njihove igre”, predočio je očekivanja francuski stručnjak.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Francuski stručnjak ne može računati na ozlijeđene štopere Pepea i Rafaela Varanea, ali je ohrabrenje povratak Garetha Balea, koji je preskočio duel sa Bayernom.

Mnogo veći problem ima kormilar Barcelone Luis Enrique, jer žalba na suspenziju Neymara nije uvažena, tako da će biti bez jednog od tri najveća aduta. Svi pogledi fanova gostiju biće upereni u Lionela Messija i Luisa Suareza, iako se ni oni nisu proslavili u posljednje vrijeme. Barxa nije dala gol u tri od četiri prethodna susreta u svim natjecanjima.

>>Real Madrid v Barcelona HD Livestream – Direktan prijenos u HD rezoluciji

>>Real Madrid v Barcelona: Barcelona nesretna zbog izbora sudije koji će dijeliti pravdu u El Clasicu

“Nije lako podići igrače nakon neuspjeha protiv Juventusa, to je težak udarac, ali svakako ih je lako motivirati za okršaj s Realom – poručio je Enrique. – Imamo priliku da se trijumfom vratimo u šampionsku trku, a osobno obožavam ovakve duele u kojima je ulog ogroman. Ako pobijedimo, to će nam dati krila za finiš sezone”, izjavio je Luis Enrique.

Real za krunu, Barca za spas. Spektakl je zagarantiran.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!