NaslovnicaVijestiZinedine Zidane će postati novi izbornik francuske reprezentacije?

Zinedine Zidane će postati novi izbornik francuske reprezentacije?

Predsjednik Nogometnog saveza Francuske Noël Le Graët rekao je danas da bi logično da trener Real Madrida Zinedine Zidane jednog dana postane izbornik francuske reprezentacije. Zidane je preuzeo Real od siječnja 2016. godine i već je osvojio dvije titule u Ligi prvaka i naslov u španjolskom prvenstvu. Unatoč tome što nije bilo nagovještaja da će bivši kapetan francuske reprezentacije napustiti Real, Le Graët je rekao da bi “imalo smisla” da Zidane preuzme državni tim.

izbornik francuske

“To je logičan slijed događja. Vjerojatno će jednog dana biti zainteresiran.”, rekao je Le Graët za radio RMC. On je dodao da ne očekuje da Zidane napusti Real i da je bio iznenađen kako mu ide u španjolskom klubu.

“Mislim da sada može mnogo pružiti Realu, a taj klub mu savršeno odgovara”, naveo je Le Graët. Također, rekao je i da je svojevremeno savjetovao Zidanu početi trenersku karijeru u manjem klubu.

[su_watch_live_football]

“Razgovarali smo prije dvije ili tri godine i tada sam ga ozbiljno savjetovao da ode u Bordeaux ili negdje drugdje, da počne karijeru u francuskoj ligi ili nekom manjem klubu.”, rekao je Le Graët.

Nogometnu reprezentaciju Francuske predvodi Didier Deschamps, koji je pod pritiskom zbog lošijih igara ekipe u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji. “Trikolori” su drugi u Skupini A sa 13 bodova, koliko ima i prvoplasirana Švedska. U posljednjoj kvalifikacijskoj utakmici, 9. lipnja, Francuska je izgubila od Švedske sa 1-2.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!