NaslovnicaVijestiZinedine Zidane obavio 'tajni razgovor' sa Mbappeom prošlog tjedna: Obećanje koje mu...

Zinedine Zidane obavio ‘tajni razgovor’ sa Mbappeom prošlog tjedna: Obećanje koje mu je dao neće se svidjeti navijačima Real Madrida

Zinedine Zidane obavio ‘tajni razgovor’ sa Mbappeom prošlog tjedna. Obećanje koje mu je dao neće se svidjeti navijačima Real Madrida. Svi žele dio Kylian Mbappea u ovom trenutku. Monacova senzacija, kojem je 18 godina, osuđen je da postane najskuplji nogometaš u povijesti nogometa kada napusti Stade Louis II.

Zinedine Zidane obavio

To bi moglo da bude i ovog ljeta, iako je predsjednik uprave Monaca Vadim Vasilyev odlučan da ga zadrži u doglednoj budućnosti.

“To je dio našeg modela, neki igrači moraju otići, ali sada smo finansijski mnogo jači, nego prije dvije godine,” Vasilyev je rekao za CNN prošli mjesec.

“Sa svim tim mladim igračima znamo da njihova vrijednost nikada neće pasti, jer su tako talentirani i ambiciozni.”

“Zadržati Mbappe je naš prioritet.”

Izvještaji su u četvrtak otkrili da je PSG poslao ponudu od 135 milijuna eura za francuskog reprezentativca, dok Marca tvrdi da je Liverpoolova ponuda od 100 milijuna eura odbijena.

[su_live_koeficijenti]

Arsenal je također zainteresiran, ali najvjerojatnije odredište Mbappea je čini se Real Madrid.

L’Equipe donosi zanimljivo izvješće u kojem tvrde da je menadžer Reala Zinedin Zidane obavio tajni razgovor sa Mbappeom prošlog tjedna.

Zidane je rekao Mbappeu da će dopustiti jednoj od Realovih zvijezda – bilo to Cristiano Ronaldo, Karim Benzema ili Gareth Bale – da ode ako se Mbappe preseli na Santiago Bernabeu ove godine.

Zidane i Florentino Perez, predsjednik Madrida su također rekli tinejdžeru da ga mogu učiniti ‘ogromnom zvijezdom’.

Objavljeno je kako je Mbappe napustio taj intervjuu sa oduševljenjem nakon što se u početku bojao maloj minutaži na Bernabeu.

[su_bonus]

Sada je pitanje, kome će Real dopustiti da ode?

Unatoč nedavnim izvješćima koja povezuju Ronalda sa šokantnim odlaskom, Bale je iskočio kao najvjerojatnija opcija.

Velšanin se prošle sezone mučio sa nizom ozljeda koje su ga ograničile na 19 nastupa za Real Madrid, a Isco i Marco Asensio su zapečatili svoje mjesto u startnoj postavi.

Također pročitajte: Dugoročna oklada: Ronaldo u Manchester Unitedu

Madrid je Balea učinio najskupljim nogometašem u povijesti 2013. godine, a sada bi njegova prodaja zadovoljila zahtjeve za Monacovog Mbappea.

Sve su ovo za sada samo špekuliranja, ali zapitajte se što ako je istina? Prednja tri u Real Madridu, Mbappe, Ronaldo i Benzema… ovo bi bilo zaista nevjerojatno!

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!