NaslovnicaVijestiZlatan Ibrahimović će i sljedeće sezone igrati u Manchester Unitedu

Zlatan Ibrahimović će i sljedeće sezone igrati u Manchester Unitedu

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho rekao je da misli da će nogometaš Zlatan Ibrahimović i sljedeće sezone igrati za taj klub. Ibrahimović je ljetos kao slobodan igrač iz Pars Saint Germaina prešao u United, s kojim je potpisao jednogodišnji ugovor, uz opciju produljenja suradnje na još jednu sezonu.

sljedeće sezone

Švedski nogometaš je postigao 26 golova u 38 utakmica ove sezone, uključujući i dva u jučerašnjoj pobjedi protiv Southamptona od 3:2, u finalu Liga kupa.

“Nikada ne molim igrača igrati za moj tim, ali svi to želimo i vjerujemo da će (Ibrahimović) ostati još jednu sezonu. Nikada ne molim igrača potpisati ugovor. Ali, ako je potrebno, navijači mogu otići do njegove kuće i ostanu tamo tijekom cijele noći “, rekao je Mourinho, prenio je BBC.

Ibrahimović je jučer osvojio 32. trofej u karijeri. On je na Wembleyu postigao golove u 19. minuti iz slobodnog udarca, i pobjedonosni u 87. minutu. Gol za United postigao je i Jess Lingard u 38. minuti, dok je dvostruki strijelac u Southamptonu bio Manolo Gabijadini, u 45. i 48. minuti. On je postigao gol iu 11. minuti, ali je taj poništen zbog ofsajda.

Mourinho je surađivao s Ibrahimovićem i u Interu.

“Zlatan je dobio utakmicu pošto je bio izvanredan. Kada je otišao u Barcelonu (iz Intera 2009) bio sam vrlo tužan. Znam kakav je potencijal. Samo smiješan igrač dolazi u Englesku ako nije uvjeren da tu može igrati. Tko o tome bolje zna ? ni ja ni vi. Kada je odlučio da dođe ovdje, znao je da je spreman. To nije moja zasluga, već njegova.”, naveo je Mourinho.

Ibrahimović je rekao da je u svakom klubu osvojio trofej.

“Ovo mi je 32. trofej. To sam predvidio. Nastavljam. Uživam u Engleskoj. Što si stariji, više cijeniš trofej. Zbog ovoga sam došao, da pobjeđujem, a to i radim”, rekao je tridesetpetogodišnji Ibrahimović.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!