NaslovnicaVijestiZnate li tko je bolji izvođač kaznenih udaraca: Ronaldo ili Messi?

Znate li tko je bolji izvođač kaznenih udaraca: Ronaldo ili Messi?

Znate li tko je bolji izvođač kaznenih udaraca? Ronaldo ili Messi? Iako su Messi i Ronaldo izveli skoro isti broj kaznenih udaraca, njihova uspješnost je vrlo različita.

Znate li tko je bolji

Tijekom Barcelonine pobjede protiv Athletic Bilbaa u njihovoj prvoj utakmici ove sezone, Lionel Messijev kazneni udarac je obranjen od strane vratara Bilbaa, Gorka Iraizoza. Međutim, Suarez je u 54. minuti postigao zadivljujući gol, što je bilo dovoljno da donese Barceloni tri boda. Gol Urugvajca u 54. minuti susreta je sačuvao Messija od ogromnih kritika.

Messijev kazneni udarac je obranjen od strane Iraizoza, koji je drugi vratar nakon Diego Alvesa, koji je uspio obraniti kaznene udarce od Messija i Cristiana Ronalda u svim natjecanjima. Ovo nije prvi put da Messi nije uspio postići gol sa bijele točke.

[su_live_koeficijenti]

Sjećate li se kako je Jose Hart obranio kazneni udarac u Ligi prvaka? Ali, promašeni kazneni udarac se nije pokazao kao koban u toj utakmici.

Ronaldo je bolji izvođač kaznenih udaraca

Ronaldo, čiji je nadimak kao što svi vjerojatno znate “Penaldo”, doživio je mnogo kritika zbog toga što većina njegovih golova dolazi iz kaznenog udarca. Ipak, statistika jasno pokazuje da portugalska zvijezda ima bolji prosjek sa bijele točke nego njegov kolega iz Barelone, Lionel Messi.

Ispod možete vidjeti evidenciju Messija i Ronalda sa bijele točke u svim natjecanjima sa svojim klubovima. Šutirali su skoro isto kaznenih udaraca za klub, gdje je Ronaldo uspio da šutira jedan više od Lionel Messija.

Cjelokupna statistika

Cjelokupna statistika

Ronaldo ima toliko samopouzdanja kada treba izvesti kazneni udarac i obično se odluči na snažan udarac. Obojica su nevjerojatni igrači, najbolji u svojoj generaciji i vrlo malo toga ih dijeli na individualnom nivou. Obojica su uvijek među prvim strijelcima u svim natjecanjima u kojima učestvuju.

[su_watch_live_football]

Ali, kada je riječ o kaznenim udarcima, igrač Messijevog kalibra ne bi smio promašivati baš toliki broj.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!