NaslovnicaVijestiZvanično: AC Milan dovodi veliko pojačanje iz Bundeslige

Zvanično: AC Milan dovodi veliko pojačanje iz Bundeslige

Zvanično: AC Milan dovodi veliko pojačanje iz Bundeslige! Nakon što je Silvio Berlusconi nakon duge vladavine u Milanu odlučio prodat klub bogatim kinezima, mnoga velika nogometna imena se povezuju sa AC Milanom. Očekuje se velika aktivnost na ljetnom transfer roku, a jedno od pojačanja koje bi trebalo stići u Milano dolazi iz Bundeslige, tačnije Wolfsburga.

AC Milan dovodi veliko pojačanje iz Bundeslige

Švicarski lijevi bek i reprezentativac ove zemlje, Ricardo Rodrigez, koji je u prošlosti bio meta najvećih evropskih klubove, ovog ljeta će vjerovatno napustiti Wolfsburg, a kao najveći kandidat za njegovo dovodjenje spominje se AC Milan.

[su_bet365_live_koeficijenti]

Njemački prvoligaš nakon katastrofalne sezone, teško će zadržati svoje najbolje nogometaše, što svakako Rodrigez i jeste. U prethodnim sezonama sezonama, koje su bile mnogo uspješnije od ove,  uspjevali su ga teško zadržati, a tek u ovoj u kojoj se bore za opstanak ga sigurno neće zadržati a njemu ponuda sigurno ne fali.

>> Ko su najbrži nogometaši u Premier ligi?

Italijanski mediji prenose da je u najboljoj poziciji za njegov potpis italijanski AC Milan, koji je praktično sve dogovorio sa igračem, sada se samo klubovi moraju dogovoriti oko visine obeštećenja. U Wolfsburgu za njega traže 20 miliona eura, što je mnogo manje koliko su mogli dobiti prošlog ljeta za njega, a u Milanu neće imati problema da izdvoje toliko novca za tako kvalitetnog igrača.

Da napomenemo, u prošlim sezonama za Rodrigeza interse je pokazivao i milanski Inter, a najbliži njegovom dovodjenju bio je madridski Real, ali je transfer propao jer je Wolfsbirg tražio veliki novac za njega.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!