NaslovnicaVijestiZvijezda Dortmunda pojačava Arsenal

Zvijezda Dortmunda pojačava Arsenal

Zvijezda Dortmunda pojačava Arsenal! Još uvijek ne znamo sigurno da će Arsene Wenger biti menadžer Arsenala iduće sezone, no činjenica da on uveliko kuje tim za narednu sezonu, govori nam da će Wenger ostati na klupi Arsenala.

Zvijezda Dortmunda pojačava Arsenal

Glavna tema u 2017 godini u Premier ligi bila je da li će Wenger i naredne sezone predvoditi Topnike sa klupe ili ne? I za sve to su krivi rezultati Arsenala, koji su ove sezone ispod svih očekivanja. Pritisak na Wengeru nikada nije bio veći, u ovih 20 godina od kako je preuzeo kormilo Arsenala. Navijači su devastirani, razočarani i svakog dana protestuju protiv Wengera.

>> Barcelona pobjedila Real u utrci za igrača Atletica

Još jednom imamo osjećaj kao da momčad  treba neka velika pojačanja na ljeto, a prema najnovijim izvješćima on će za sve igrače koje želi morati izdvojiti 200 milijuna funti. A ti igrači su, redom: Alexandre Lacazette, Jordan Pickford, Wilfried Zaha, Moussa Dembele i Kieran Tierney.

[su_bet365_live_koeficijenti]

 

Najnoviji igrač na njegovoj listi želja je Sven Bender, igrač Dortmunda. Unatoč tome što je prošlo ljeto doveo Granita Xhakau, Arsenal je imao velikih problema kada je sredina u pitanje. Još ako dodamo da je Santi Cazorla više povrijeđen nego zdrav, onda se ovaj potez čini vrlo realan. Švicarac Xhaka preselio je u London prije Evropskog prvenstva, imao je sjajne sezone iza sebe u Njemačkoj, ali je ove godine u Arsenalu dobio više crvenih kartona nego što je postigao golova.

Još jedan bonus što se tiče Bendera je da on podjednako dobro igra i u centru odbrane, tako da sve su prilike da ćemo ovog nijemca od naredne godine gledati na Emiratesu.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!