NaslovnicaVijestiAlexis Sanchez odlučio zbog kojeg kluba će napustiti Arsenal

Alexis Sanchez odlučio zbog kojeg kluba će napustiti Arsenal

Alexis Sanchez odlučio zbog kojeg kluba će napustiti Arsenal. Očekuje se kako će Arsenal u srijedu popodne objaviti da je Arsene Wenger potpisao novi dvogodišnji ugovor.

Alexis Sanchez odlučio

Francuski stručnjak, koji u listopadu puni 68 godinu, držao je navijače Arsenala u neizvjesnosti nekoliko mjeseci, jer nije želio da njegova situacija ometa tim.

Imalo je potpuno suprotan učinak – nesigurnost koja okružuje Wengerovu budućnost sprječavala je, a ne pomogla Topnicima – i ekipa iz sjevernog Londona je kasnije završila na mjestu izvan top četiri i nisu se kvalifikovali zas Ligu prvaka, po prvi put otkako se Wenger pridružio 1996. godine.

Unatoč tomu, Arsenal je ipak uspio okončati kampanju 2016-17 na visokoj noti, nakon što su porazili Chelseaja u finalu FA kupa prošlog vikenda.

[su_finale_lige_prvaka_300x250]
Alexis Sanchez postigao je prvi gol na Wembleyu i čini se da postoji velika šansa da je to njegov posljednji gol za trenutne poslodavce.

Alexis Sanchez želi napustiti Arsenal – Uprkos tome što mu nude veliki ugovor

Unatoč tome što su mu ponudili 280.000 funti tjedno kako bi ostao u Arsenalu – prema Telegraphu ranije ovog tjedna – čileanski reprezentativac je odlučio napustiti Emirates.

Alexis je donio odluku kojem se klubu želi pridružiti

[su_finale_lige_prvaka_468x60]

Manchester City, Bayern Munchen, PSG, Juventus i Chelsea su među najvećim europskim klubovima koji su posljednjih tjedana povezani sa 28-godišnjakom, a prema Timesu, Alexis je odlučio u koji klub želi otići da igra sljedeće sezone.

Također pročitajte: Luis Enrique imenovao dva igrača Barcelone koji su krivi za njegov odlazak

Prema Matt Hughesu, zamjeniku nogometnog dopisnika The Timesa, igrač svjetske klase iz Južne Amerike želi napustiti Arsenal zbog Bayern Munchena.

Razumljivo je da će ponuda oko 50 milijuna funti biti dovoljna da šampion Bundeslige osigura usluge Alexisa, čiji ugovor u Arsenalu istječe za 12 mjeseci.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!