NaslovnicaVijestiAmerički klub Los Angeles Galaxy spremio ponudu za Zlatana Ibrahimovića

Američki klub Los Angeles Galaxy spremio ponudu za Zlatana Ibrahimovića

Američki klub Los Angeles Galaxy spremio ponudu za Zlatana Ibrahimovića

Mjesecima unatrag otočki mediji se, između ostalog, gotovo iz dana u dan bave i sudbinom Zlatana Ibrahimovića u Manchester Unitedu.

spremio ponudu

Iskusni napadač je prilikom dolaska na Old Trafford parafirao ugovor na jednu plus jednu sezonu, pa engleski mediji iz tjedna u tjedan spekuliraju da bi nekadašnji švedski reprezentativac na kraju sezone mogao otići u američku MLS ligu.

Kako piše Daily Mail, čelnici Los Angelesa ponudiće Ibrahimoviću pet milijuna funti po sezoni, a kako klub neće imati natjecateljske obveze prije ožujka 2018. godine, spremni su u ugovor stave i klauzulu o pozajmici po kojoj bi snažni centarfor jedan dio sljedeće sezone mogao odigrati u dresu Manchester Uniteda.

>>Barça vraća svog bivšeg igrača na Nou Camp

Ukoliko bude prihvatio ponudu kluba koji će u najjačoj američkoj ligi zaigrati od naredne sezone, Ibrahimović će postati jedan od najplaćeniji nogometaša u SAD, s malo manjim primanjima od brazilske zvijezde i nogometaša Orlanda Kake, te Talijana u dresu Toronta Sebastiana Giovinca.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

‘Ibra’ je karijeru počeo u švedskom Malmeu, a nakon dvije godine provedene tamo odlazi u nizozemski Ajax gdje se zadržao tri godine (2001-2004) prije nego li ga je kupio Juventus. Iz Juventusa, dvije godine kasnije prelazi u Inter, a transfer u Barçu uslijedio je 2009. godine.

Iz katalonskog kluba su ga slali na pozajmicu u Milan, a onda je uslijedio i transfer u Milan. Najbolji dio karijere odigrao je u Paris Saint Germainu za koji je igrao od 2012. do 2016. godine i u tom periodu za francuski klub postigao 113 pogodaka u 122 nastupa.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!