NaslovnicaVijestiArsenal i Monaco prave trampu igrača: Za Wengera bi ova opcija bila...

Arsenal i Monaco prave trampu igrača: Za Wengera bi ova opcija bila najbolja

Arsenal i Monaco prave trampu igrača. Za Wengera bi ova opcija bila najbolja. Postojala je samo jedna stvar koju je Arsene Wenger mogao učiniti nakon što nije završio u prva četiri prošle sezone, a to je da potpiše igrače koji će mu pomoći da osvoji trofeje.

Arsenal

Wenger je prozivan zbog ne trošenja velikih suma novca na igrače svake sezone, a često ga kritiziraju zbog toga što njegova neaktivnost omogućuje njegovim izravnim protivnicima da se ojačaju u ključnim područjima.

Najveći trošak topnici su ove sezone napravili na Alexandre Lacazetteu iz Lyona oko 50 milijuna funti.

Dok je to do sada jedina velika kupnja, očekuje se da će ostati u utrci za Monacovog Kylian Mbappea, ali Real je jedini koji je zaista ozbiljan u vezi tog transfera.

Ne samo to, ali Wenger je uspio zadržati i Mesuta Ozila i Alexisa Sancheza u klubu, dok se očekuje da će ekipa iz sjevernog Londona i treći put poslati ponudu nakon dvije neuspješne.

[su_cashout]

Međutim, konačno bi imali proboj u njihovoj potrazi, ali neće biti lako, jer je Monaco spreman da radi trampu igrača, a da li će se sviđati Wengeru njihov izbor još ćemo da vidimo.

Prema The Sunu, prvak Lige 1 razmišlja o slanju protiv ponude za Alexisa Sancheza, gdje bi Monaco poslao 45 milijuna funti u pravcu Londona.

Wenger je ponovio da Čileanac neće biti prodan, što znači da će riskirati da ga izgubi sljedeće sezone u besplatnom transferu.

[su_bonus]

Umjesto toga, ekipa Jardima vjeruje da bi Wenger mogao biti u iskušenju kada bi Monaco upotrijebio Lemara kao dio ugovora i tada bi ga iskušao.

Također pročitajte: Barcelona učinila prve korake i počela brisati Neymara iz kluba

Jardim vjeruje da bi Sanchez mogao dodati ključno iskustvo u njegovu ekipu, a plaća bez poreza bi mu iznosila 300.000 funti tjedno, što bi moglo biti dovoljno da Alexis prihvati prelazak u Francusku.

Dok bi Wenger radije zadržao Sancheza, nije siguran da će ga Pep Guardiola ukrasti prije isteka roka, možda bi bilo bolje da ga pusti u Monaco i dobije jednog odličnog igrača, nego da ode u rivala Manchester Cityja. Što će se dogoditi, ostaje nam da vidimo u narednim danima.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!