NaslovnicaVijestiArsenal sprema ponudu od 40 milijuna funti za veznjaka

Arsenal sprema ponudu od 40 milijuna funti za veznjaka

Arsenal sprema ponudu od 40 milijuna funti za veznjaka. Znate da je prijelazni rok potpuno poblesavio kada si čak i Arsene Wenger ne može pomoći da ne napravi veliku ponudu za veznjaka, nedugo nakon potpisivanja Alexandre Lacazettea.

Arsenal sprema

Manchester United, Manchester City i Chelsea troše hrpu novca i dovode velika pojačanja za sljedeću sezonu.

Čak i Scrooge McDuck nema sobu punu novca koja je dovoljna da bi kupila samo najmanje ciljeve, s obzirom da čak i jedan prosječni igrač danas košta 20 milijuna funti.

No, Arsene Wenger obično nije za toliko rasipanje novca na takav način. Povremeno će kupiti jedno pojačanje, ali dva ovog ljeta? Da li je moguće?

Francuz je već potpisao Alexandre Lacazettea za rekordnu sumu novca i to je drugo pojačanje Arsenala ovog ljeta, nakon što su doveli i Seada Kolašinca.

[su_live_koeficijenti_v2]

No, mi nismo očekivali da će se 67-godišnjak odjednom pretvoriti u velikog potrošača.

Međutim, prema L’Equipe, Wenger je otišao u Monaco sa poboljšanom ponudom od 40 milijuna funti za veznjaka Thomas Lemara, nakon što je prethodno ponudio 30 milijuna funti, a naravno ta ponuda je bila odbijena.

Lemar je pomogao Monacu da osvoji Ligu 1 prošle sezone, a francuska ekipa je također dostigla do polufinala Lige prvaka, što njihove igrače pravi dragocjenim vlasništvom.

Bernardo Silva je već otišao za Manchester City i vrlo male vjerojatnoće su da će Monaco pustiti još jednog talentiranog veznjaka da ode. Otišli su i Mendy i Bakayoko.

Arsenalova prva ponuda je bila previše mala za tako sjajnog igrača u dobi od samo 21 godine, ali dodatnih 10 milijuna funti bi moglo da ih natjera da razmisle o prodaji.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Topnici su također povezani sa Lemarovim suigračem Kylian Mbappeom za kojeg bi morali dati 125 milijuna funti, ali se to čini zaista malom vjerojatnoćom.

Riyad Mahrez iz Leicester Cityja je također cilj Arsene Wengera, ali i on bi mogao čak i u Romu, a sve te glasine navode da je vrijeme Alexisa Sancheza na Emiratesu uskoro završilo.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!