NaslovnicaVijestiArsene Wenger želi zadržati Girouda u timu

Arsene Wenger želi zadržati Girouda u timu

Arsene Wenger želi zadržati Girouda u timu

Trener Arsenala Arsene Wenger rekao je da namjerava zadržati nogometaša Olivera Girouda, unatoč tome što je u ekipu došao napadač Alexandre Lacazette.

želi da zadrži

“Uvijek sam govorio da želim Giroud ostane, nikada se nisam predomišljao oko toga.”, rekao je Wenger novinarima u Sydneyu.

[su_cashout]

Arsenal se nalazi na turneji po Australiji, gdje je u pripremnoj utakmici pobijedio Western Sydney Wanderers sa 3:1, a Giroud je postigao prvi gol.

Mourinho: Dolazak Ronalda u United je nemoguća misija

FOTO: Evo kako će Manchester City izgledati sljedeće sezone

Evo kako se Leonardo Bonucci zahvalio Juventusu!

Upitan o taktici i kako će u ekipi upotrijebiti dvojicu napadača, Wenger je rekao da će Lacazette uglavnom igrati centarfora, ali da “trenutno igra iza Girouda”.

Giroud  je prošle sezone bio prvotimac u 11 premijerligaših utakmica, a dolaskom Lacazettea, dobio je jaku konkurenciju za mjesto u momčadi. Britanski mediji prenijeli su da su za 30-godišnjeg Girouda zainteresirani Everton, West Ham, Borussia iz Dortmunda i Marseille.

Lacazette je početkom srpnja iz Lyona prešao u Arsenal za 60 milijuna eura, uz dodatnih sedam milijuna bonusa, što je rekordan transfer tog londonskog kluba.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!