NaslovnicaVijestiBarcelona napravila prvi korak ka zamjeni Neymara: Poslali su ponudu od 90...

Barcelona napravila prvi korak ka zamjeni Neymara: Poslali su ponudu od 90 milijuna funti za 20-godišnjaka

Barcelona napravila prvi korak ka zamjeni Neymara. Poslali su ponudu od 90 milijuna funti za 20-godišnjaka. Upravo je to pitanje svih. Kako zamijeniti jednog od najboljih igrača u svjetskom nogometu? Pa, Ernesto Valverde i Barcelona nisu dugo tražili potencijalnu zamjenu.

Barcelona napravila

Za one koji prošli tjedan nisu čuli da je Neymar Jr prešao u PSG i tako oborio svjetski transferni rekord sa naknadom od 222 milijuna eura, to se zaista desilo i to je vjerojatno jedan od najvećih transfera generacije i mislim da će se dugo zadržati kao rekordni transfer.

Neymar je proveo četiri nevjerojatno uspješna godišnja doba na Nou Campu, osvojivši jednu Ligu prvaka i dva naslova La Lige, ali je inzistirao da mu je potreban novi izazov prije nego što sezona 2017/18 počne.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Osvojio sam sve što sportaš može osvojiti, proživio nezaboravne trenutke, ali igrač treba nove izazove”, rekao je na svom Instagram profilu.

Postigao je 105 golova u 186 nastupa za Blaugranu tijekom svog vremena u katalonskim divovima i da li bi mogao postojati netko tko će reproducirati takav ubojiti rekord?

Daily Mail tvrdi kako je Barcelona već pronašla željenu zamjenu za Neymara, kontaktirajući Borussiju Dortmund zbog Ousmane Dembelea.

[su_no1forfootball]

Dembele je prošle sezone postigao 11 golova u 55 nastupa Bundeslige, te je učinio veliki utjecaj na francusku reprezentaciju, stvarajući smrtonosno partnerstvo sa Griezmannom i Lacazetteom.

20-godišnjak, koji se 2016. godine pridružio Dortmundu iz Rennesa, prethodno je izdvojio Barcelonu kao krajnju destinaciju.

Također pročitajte: Barcelona učinila prve korake i počela brisati Neymara iz kluba

U listopadu prošle godine, Dembele je izjavio za španjolski Mundo Deportivo da bi jednog dana volio igrati za španjolske divove.

“Ne sada, jer želim rasti i biti protagonist svake nedelje. Ali jednog dana ću igrati za Barcelonu.”

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!