NaslovnicaVijestiBivši nogometaš Real Madrida otišao u mirovinu

Bivši nogometaš Real Madrida otišao u mirovinu

Bivši nogometaš Liverpoola i Real Madrida, Alvaro Arbeloa je prošlu sezonu igrao za West Ham, ali je za londonski klub odigrao samo četiri meča.

bivši nogometaš

“Vrijeme je da kažem zbogom. Odlučio sam da okačim kopačke i napustim nogomet. Mnogi ljudi me ohrabruju da nastavim, da fizički i dalje mogu igrati, ali ovo je psihička stvar. Za mene je nogomet svakodnevno natjecanje, treniranje i maksimalno davanja. Došlo je vrijeme da kažem dosta, jer ono što dobivam više nije ono što volim u nogometu. Uvijek sam mislio da ću igrati dok god noge mogu izdržati, ali su problem glava i motivacija.”, rekao je Arbeloa za španjolsku Marcu.

Arbeloa je s reprezentacijom Španjolske osvojio Svjetsko prvenstvo 2010. godine, kao i dvije titule europskog prvaka. Za ‘Crvenu furiju’ je zabilježio 56 nastupa, dok je za Real Madrid odigrao više od 150 utakmica, za koji je igrao od 2002. do 2006. i od 2009. do 2016. godine.

Ivica Olić završio nogometnu karijeru

Navijači Uniteda bijesni zbog transfera Harropa u Preston

Odustaju od zatvorske kazne: Tužilaštvo će Messija novčano kazniti

Španjolski branič je karijeru počeo u omladinskim selekcijama Zaragoze, ali se početkom 2000-ih godina priključio Real Madridu. Igrao je za C, a zatim i za B tim Real Madrida, da bi za prvi tim debitirao 2004. godine. Nakon toga, nosio je dres Deportiva La Corune i Liverpoola, a 2009. godine se ponovo vraća u Real Madrid za pet milijuna eura.

[su_no1forfootball]

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

RB Salzburg zaradio 50 milijuna eura od ispadanja Arsenala iz Lige...

0
Nakon sinoćnjeg ispadanja Arsenala iz Lige prvaka, lista europskih klubova sudionika Svjetskog klupskog prvenstva je konačno kompletirana. Od 2025. godine, Svjetsko klupsko prvenstvo će se...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!